» »

Nekvaliteten Y adapter 3.5mm - vrnitev

Nekvaliteten Y adapter 3.5mm - vrnitev

joej970 ::

Zdravo!
Danes sem v bigbangu kupil Vivanco Y adapter 3.5 mm (1 vtič in 2 socketa - da lahko 2 osebi poslušata glasbo iz ene naprave, vsak s svojimi slusalkami) za 4.5€ 8-O
In mi ga xperia s ne zazna - zvok se predvaja preko zvočnika. Zato sem najprej mislil, da je pač nedelujoč.

Ampak sem ga priklopil na galaxy tabo in ga zazna in deluje. Vendar dobesedno uniči zvok. Sliši se tisti parajoči zvok podoben, kot tisti, če sogovorcu veter piha v mikrofon (no okej, tako hudo ni, je pa nadležno za poslušanje glasbe).

So ga v bigbangu dolžni vzeti nazaj in vrniti denar? Sploh ker mi na xperii sploh ne dela. Jaz jim lahko pokažem, da ne dela, ampak bo prodajalec gotovo preveril na kakšnem drugem mp3 playerju, kjer bo pač delal in pol meni pravu, da je telefon kriv.

Leeep pozdrav!

popster ::

lahko da je poskodovan, probaj ga zamenjat in nesi sabo v trgovino tudi telefon.

sennheiser ::

Denar ti ni dolžan vrniti. Lahko ti zamenja izdelek ali pa bon za to vrednost. Denar ti bodo vrnili samo če si imel predhoden dogovor in se te prodajalec spomni. Drugače odmisli. Če bo drugje delal potem je lahko problem pri telefonu (ne zmore napajati dvojih slušalk recimo....). Drugače pa ja načeloma ti ne bodo komplicirali.

Engineer_ ::

poizkusi ga vtaknit v kak računalnik ali radio (verjetno bo tam deloval normalno).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Engineer_ ()

Engineer_ ::

joej970 je izjavil:

So ga v bigbangu dolžni vzeti nazaj in vrniti denar? Sploh ker mi na xperii sploh ne dela. Jaz jim lahko pokažem, da ne dela, ampak bo prodajalec gotovo preveril na kakšnem drugem mp3 playerju, kjer bo pač delal in pol meni pravu, da je telefon kriv.

če bo drugje delal in ti bo rekel da je telefon kriv, bo imel prav. ČE na radiu ne bo delal pa je verjetno res adapter slab.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Engineer_ ()

SuperVeloce ::

Na žalost v Bigbangu ni za kupovati audio dodatke, smo se to naučili the-hard-way. Ali plačaš zmerno, pa dobiš popolnoma zanič izdelek, ali pa se preplačaš toliko, da bi se lahko štel že med audiofile ;). Jaz sem kar nekaj teh stereo razdelilcev in ostale navlake zamenjal, predno sem si vse skupaj nakupil v mediamarkt. Seveda sem čez pol leta nesrečno ugotovil, da so šli v stečaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Iz trgovine direktno v servis

Oddelek: Kaj kupiti
354435 (2481) shadeX
»

Telefon-Zahteva denarja nazaj

Oddelek: Pomoč in nasveti
432736 (2062) Ales
»