Forum » Programska oprema » W2k problem z zagonom in pagefile
W2k problem z zagonom in pagefile
Barti ::
Hi
Racunalnik se mi je (sem ga) cisto zrolal. Delu sem image z Nortonom Ghost in nekaj ni bilo v redu, zato je javil napako. Ko sem ga hotel zbotat, se nalozi w2k do une slikce za CTRL+ALT+DEL za vpis gesla, vpisem geslo, javi da je pagefile premajhen ali ga sploh ni in ostane moder ekran, cez neki ?asa pa dobim nazaj isto okno. Muska za zagon zaspila, ikonc pa ni.
Se da to (brez formata) popravit?
Imam dual boot z linuxom, z diskete, 256 MB. S strojno opremo ni nic narobe, ker linux laufa.
Barti
Racunalnik se mi je (sem ga) cisto zrolal. Delu sem image z Nortonom Ghost in nekaj ni bilo v redu, zato je javil napako. Ko sem ga hotel zbotat, se nalozi w2k do une slikce za CTRL+ALT+DEL za vpis gesla, vpisem geslo, javi da je pagefile premajhen ali ga sploh ni in ostane moder ekran, cez neki ?asa pa dobim nazaj isto okno. Muska za zagon zaspila, ikonc pa ni.
Se da to (brez formata) popravit?
Imam dual boot z linuxom, z diskete, 256 MB. S strojno opremo ni nic narobe, ker linux laufa.
Barti
Se opravicujem, ker bumpam.
Andrej ali kdorkoli drug, je zadevo sploh mogoce resiti brez formatiranja?
Hvala B
Andrej ali kdorkoli drug, je zadevo sploh mogoce resiti brez formatiranja?
Hvala B
Ni sveza. Tista, ki je bila ze prej.
Ocitno ima ghost probleme z delanjem image, ce je mbr na disketi in lilo (to je cist moj zakljucek).
Barti
Ocitno ima ghost probleme z delanjem image, ce je mbr na disketi in lilo (to je cist moj zakljucek).
Barti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri AV Rescue CD si zasluži to ime?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2576 (2067) | MrStein |
» | namestitev boot sektorja na USB ključ..Oddelek: Pomoč in nasveti | 2188 (2015) | Hob |
» | Namestitev OS preko mrežne kartice ?!Oddelek: Operacijski sistemi | 1020 (910) | poga |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3561 (2791) | smirnof |
» | Kako nredit "boot CD"?Oddelek: Programska oprema | 3479 (3274) | Sims |