Forum » Pomoč in nasveti » nimam dostopa do hotmail računa, nedejaven nekaj let
nimam dostopa do hotmail računa, nedejaven nekaj let
annabell ::
Pozdravljeni,
če mi lahko kdo lepo prosim pomaga ali vsaj usmeri kako odpravit sledečo težavo: imam hotmail račun, ki pa ga nisem uporabljala zadnja štiri leta, gesla seveda ne vem več. Je pa povezan s starim facebook računom, ki ga želim izbrisat. Zraven sem še ugotovila, da se v hotmail sedaj vpisuješ preko outlooka.
Pri zahtevi za novo geslo mi napiše da račun ni pravilen. Facebook pa mi vstrajno pošilja ponastavitev gesla na hotmail račun.
Predvidevam da moj hotmail račun še obstaja, kako naj do njega dostopam? Oziroma kako naj dostopam do facebook profila, če ne vem gesla in mi dostop do novega pošilja na hotmail račun??
Še enkrat lepo prosim za pomoč
Hvala
če mi lahko kdo lepo prosim pomaga ali vsaj usmeri kako odpravit sledečo težavo: imam hotmail račun, ki pa ga nisem uporabljala zadnja štiri leta, gesla seveda ne vem več. Je pa povezan s starim facebook računom, ki ga želim izbrisat. Zraven sem še ugotovila, da se v hotmail sedaj vpisuješ preko outlooka.
Pri zahtevi za novo geslo mi napiše da račun ni pravilen. Facebook pa mi vstrajno pošilja ponastavitev gesla na hotmail račun.
Predvidevam da moj hotmail račun še obstaja, kako naj do njega dostopam? Oziroma kako naj dostopam do facebook profila, če ne vem gesla in mi dostop do novega pošilja na hotmail račun??
Še enkrat lepo prosim za pomoč
Hvala
MadMax ::
Ne obstaja več.
Kreiraj novega z enakim naslovom.
Kreiraj novega z enakim naslovom.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows live - MSN - HotmailOddelek: Omrežja in internet | 2923 (2812) | jurre |
» | Google račun z mojim Hotmail naslovomOddelek: Omrežja in internet | 1688 (1565) | naKljuchni |
» | Yahoo Mail za zdaj še pred Hotmailom in GmailomOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9655 (7536) | ABX |
» | Kako odmrznit msn?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4626 (2343) | enxtip |
» | Hotmail - pozabil gesloOddelek: Pomoč in nasveti | 3591 (2905) | BuBBle.D |