Forum » Izdelava spletišč » Izbira hostinga z možnostjo večih domen
Izbira hostinga z možnostjo večih domen
i33a ::
Pozdravljeni, izbiram ponudnika hostinga(z serverji v ZDA). Sem bolj začetnik, zato me zanimajo vaši predlogi. Katerega se splača? Zaenkrat bom nanj postavil eno wordpress stran. Moram v prihodnosti kupiti novo gostovanje, če želim postaviti novo spletno stran?
Gandalfar ::
Webfaction je najboljsi kar sem ga do sedaj nasel.
Kar mi ni bilo dobro: mediatemple, dreamhost in karkoli kar ti da cpanel dostop.
Kar mi ni bilo dobro: mediatemple, dreamhost in karkoli kar ti da cpanel dostop.
Aha, kako je pa to, če želiš imeti več spletnih strani pri enem paketu gostovanja? Je to mogoče, kaj mora pisati?
Verjetno bo to to ja :)
Lahko še na konkretnem primeru nekdo malo pogleda? link. Lahko temu paketu dodam "neomejeno" addon domen?
Lahko še na konkretnem primeru nekdo malo pogleda? link. Lahko temu paketu dodam "neomejeno" addon domen?
Marino88 ::
Jaz bi priporočal hostgator, kjer lahko imaš neomejeno domen. Paketi so v nekem normalnem cenovnem razredu, ima zalo malo offline časa in zelo hitro rešijo vse vprašanja in probleme.
Sam koristim hostgator že cca 3leta in imam samo dobre izkušnje z njimi.
Sam koristim hostgator že cca 3leta in imam samo dobre izkušnje z njimi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 297616 (20908) | hariscorale |
» | Spletno Gostovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17474 (8394) | next3steps |
» | Iščem nov hosting - za veliko manjših spletnih strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 10156 (6683) | neoserv |
» | Nakup Domene in GostovanjaOddelek: Izdelava spletišč | 1545 (1423) | FreakDezign |
» | XXL hostingOddelek: Izdelava spletišč | 1899 (1504) | dobaluka |