Forum » Šola » Tečaji/Seminarji/Kvalifikacije?
Tečaji/Seminarji/Kvalifikacije?
Beef ::
Jaz sem po poklicu računalniški tehnik, ampak sem v svoji šoli prišel ravno zadnjo leto v katerem to izvajali stari program, zato poznam samo zastarele programske jezike, plus tega sem pri maturi šel na del stroke ki je bolj orientirana na hardware. Problem je da mam na tem področju preveč konkurence in ne morem dobit redne službe.
Iščem neko inštitucijo na štajerskem, ki se ukvarja z izobraževanjem programskih jezikov od začetka naprej. Imam seveda trenutno prehodno službo, tako da si jih bom lahko plačal sam.
Iščem pa tečaje za javo, oracle ali .net.
Vem da obstajajo brezplačne lekcije na internetu ampak to mi nič ne pomaga, iz izkušenj rečem da delodajalci hočejo imet vse na papirju.
Bi lahko kdo mogoče priporočil kako podjetje, ki se s tem ukvarja?
Iščem neko inštitucijo na štajerskem, ki se ukvarja z izobraževanjem programskih jezikov od začetka naprej. Imam seveda trenutno prehodno službo, tako da si jih bom lahko plačal sam.
Iščem pa tečaje za javo, oracle ali .net.
Vem da obstajajo brezplačne lekcije na internetu ampak to mi nič ne pomaga, iz izkušenj rečem da delodajalci hočejo imet vse na papirju.
Bi lahko kdo mogoče priporočil kako podjetje, ki se s tem ukvarja?
Polarni_Medo ::
Na žalost imaš le srednjo šolo. Kot si sam ugotovil delodajalca zanima papir. Predlagam da študiraš ob delu in si zvišaš raven izobrazbe. Manjkajoče znanje pa se lahko naučiš preko spleta.
Beef ::
Šola ne pride v poštev. Nimam časa da bi leta čepel v učilnicah. Kot sem rekel bi si rad sam plačal tečaje ampak moram to opravljat pri virih, ki mi lahko izdajo uradni dokument kateri bo veljal za delodajalca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalniški tečaji mnenjaOddelek: Pomoč in nasveti | 3842 (3254) | mlamat |
» | Želim se naučiti programiranja - najbrž mi to manjka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 33815 (17671) | Strato5 |
» | Na delo v tujino (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11733 (9661) | marvin42 |
» | Paradoks iskanja zaposlitve in možne rešitveOddelek: Programiranje | 8909 (6691) | Smurf |
» | IT industrija in vrednost diplome (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 26128 (24090) | noraguta |