Forum » Pomoč in nasveti » Interactive Services Detection
Interactive Services Detection
T-Mac ::
Pozdravljeni,
Javilo mi je napako na OS WIN 7:
A program running on this computer is trying to display a message
The program might need information from you or your premission to complete a task.
Program(s) or device(s) requesting attention.
Message title: Setup
Program path:
\User\...\AppData\Local\Temp\is-5UKE5.tmp\PirritUpdater.tmp
Recived: 10.marec 2014, 20:20:55
This problem occurs when a program is not fully compatible with Windows. Please contact the program or device manufacturer(s) for more information.
Ta napaka se mi je za parkrat do danes ponovno pojavila, vmes kdaj ni bilo nic. Sel sem brskati po googlu ampak sem se zgubu po pravici povedano. Od takrat ko se mi je pojavila ta napaka racunalnik dela uredu amapk ne vec tako kot je, opazi se da se okna malo z zaostankom odprejo in dolocene male malenkosti... Ima kdo kako idejo kaj bi bilo to? Kako to urediti, je ze kdo imel podoben problem?
Hvala
Javilo mi je napako na OS WIN 7:
A program running on this computer is trying to display a message
The program might need information from you or your premission to complete a task.
Program(s) or device(s) requesting attention.
Message title: Setup
Program path:
\User\...\AppData\Local\Temp\is-5UKE5.tmp\PirritUpdater.tmp
Recived: 10.marec 2014, 20:20:55
This problem occurs when a program is not fully compatible with Windows. Please contact the program or device manufacturer(s) for more information.
Ta napaka se mi je za parkrat do danes ponovno pojavila, vmes kdaj ni bilo nic. Sel sem brskati po googlu ampak sem se zgubu po pravici povedano. Od takrat ko se mi je pojavila ta napaka racunalnik dela uredu amapk ne vec tako kot je, opazi se da se okna malo z zaostankom odprejo in dolocene male malenkosti... Ima kdo kako idejo kaj bi bilo to? Kako to urediti, je ze kdo imel podoben problem?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 7 appcrash problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 2544 (2458) | blazkox |
» | Windows 7 Installer (64-bit) - težaveOddelek: Programska oprema | 2949 (2339) | fr!Xy |
» | RandomOddelek: Znanost in tehnologija | 4517 (3747) | Thomas |
» | Logitech MouseWare bug (?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2193 (1789) | Swiwer |
» | Norveška: don't cry for me, MicrosoftOddelek: Novice / Brskalniki | 2856 (2856) | andrej |