» »

HP 8710W workstation problem pri polnjenju baterije

HP 8710W workstation problem pri polnjenju baterije

tripzor ::

Pozdravljeni!

Imam sledeči problem.
1. Ko priklopim polnilec pri zaprtem računalniku se mi lučka ki oznanja polnjenje prižge zeleno, nato oranžno in nato ugasne.
2. Baterija v windowsih mi piše da je 0% availible, plugged in not charging.
3. Računalnik dela samo preko polnilca.
4. Polnilec ni kriv, sem kupil novega in je enaka napaka.
5. Poskusil sem HP assistom Battery Check, vendar mi program scrasha.

Ima kdo kakršnokoli idejo?

Lep pozdrav in hvala v naprej.

Barbarpapa2 ::

Pozdrav

Koliko je star računalnik oz. baterija? Ali se je večino časa delalo na polnilcu/docking stationu?

LP

Jože

prenosnik je starejši, baterija je še original. Čudi me ker pri prejšnjem prenosniku ko mi je pošla baterija enostavno je napisal da baterije več ni. Ta jo pa niti ne poskuša napolnit.
To nevem kako se je delalo ker sem prenosnik kupil z druge roke, tako da ne poznam zgodovine. Naročil sem novo baterijo vendar sem v skrbeh da ni slučajno še kakšen hujši problem.

Barbarpapa2 ::

Pozdrav

Imam HP 8440W, ki je podobna delovna postaja tvoji (moja ima 15,1" zaslon, tvoja pa menda 17") in je letnik 2007. Baterija je že par let zanič, pred tem pa je ene 3 leta bila samo uporabna kot neke vrste UPS v primeru, da je zmanjkalo elektrike, da sem lahko shranil trenutno narejeno stvar in naredil izklop sistema. Pri meni se je večino časa delalo z docking stationa (baterija je bila vedno v računalniku). Baterija je bila uporabna za delo brez zunanjega napajanja slaba 3 leta, potem pa je bilo, kot sem rekel. Pa tudi, ko je bila nova, avtonomija računalnika ni bila ravno ne vem kaj (okoli 2 uri)... Baje je takšno obnašanje baterije značilno za celo takratno generacijo HP-jevih prenosnih delovnih postaj.

Odločitev za nakup nove baterije je na mestu, vendar tudi v tem primeru ne pričakuj neke super avtonomije...

LP

Jože

Ja zato sem kupil 12 celično baterijo. upam da bo malenkost boljša avtonomija. Bom počakal do prihoda bateije pa bomo potem naprej razglabljali.

LP in hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako se izogniti menjavi matične plošče ob firmwarski težavi na ThinkPadu P52

Oddelek: Strojna oprema
211682 (1123) mojca
»

ASUS K73E, Ko baterija pade na cca 45% se računalnik izklopi ??

Oddelek: Pomoč in nasveti
212540 (2174) sočan
»

Hp workstation

Oddelek: Kaj kupiti
112061 (1756) mat xxl
»

Nasveti glede baterije za prenosnik HP

166273 (6055) T0RN4D0
»

Prenosnik kot stacionar,baterija notr Yes or No ?

243778 (2747) Pyr0Beast

Več podobnih tem