Forum » Pomoč in nasveti » bitcoin
bitcoin
nej kralj ::
zdravi.
mene neki zanima u šoli mi govorijo da nč niso dal za ta bitcoin pa denar koplejo eni pa pičejo da kupujejo ene kluče al kva za 100 al pa 1000 evrov pa take kako bi pol loh sploh js denar dobivu ne mislem pa nc ulozit u to sam čas lohk ulozim :) lahko kdo razlozi
mene neki zanima u šoli mi govorijo da nč niso dal za ta bitcoin pa denar koplejo eni pa pičejo da kupujejo ene kluče al kva za 100 al pa 1000 evrov pa take kako bi pol loh sploh js denar dobivu ne mislem pa nc ulozit u to sam čas lohk ulozim :) lahko kdo razlozi
- predlagal izbris: shadeX ()
hojnikb ::
Ker je zahtevnost "kopanja" zelo visoka in cena grafik pravtako..
Brez karkšnga koli vložka nebo nič..
Brez karkšnga koli vložka nebo nič..
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Več ljudi ko koplje nek kovanec, bolj se zahtevnost povečuje, kar pomeni manjši izkupiček pri dani hitrosti.
#brezpodpisa
ah sej tut ce mam 1 cent u 1 tednu sam da bi sprobu kak je to pa ce bi mi lahk kdo sam nakratk napisu kva bi use rabu da bi delal kere programe
rabiš radeon kartico in cgminer..
http://www.coinwarz.com/cryptocurrency
tukaj si zračunaš, kolk profita maš..
http://www.coinwarz.com/cryptocurrency
tukaj si zračunaš, kolk profita maš..
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
imam ati radeon kartico cgminer a sam to rabm ker sm na yt neki gledu pa sm vidu da rabs kr neki programov si bom zlovdu cgminer
Loocas ::
Sam sem rabil minuto, da sem se prebil čez to njegovo spakovanje. Evidentno je slovnica pretežka za nekatere.
Matev - najslabši troll vseh časov
sam se neki bi uprasu kva ce bi pa kejj ulozil kuk bi mogu ulozit da bi delal
pozabi na to. Raje pejt počitniško delat. Boš imel več profita..
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | piaggio ciao (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 12907 (10450) | nej kralj |
» | DOGe Coin (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Loža | 237694 (160450) | matjaz82 |
» | Znižanje HD 7800 v SlovenijiOddelek: Strojna oprema | 2812 (2246) | Panics |
» | emaili bogatašev in znanih ljudiOddelek: Loža | 2376 (1368) | Goldee |
» | oc geforca2Oddelek: Navijanje | 1194 (950) | nytro |