Forum » Pomoč in nasveti » Obrabljen konektor in stik z šasijo
Obrabljen konektor in stik z šasijo
Ale3š ::
Ker mi evererest napačno javlja temperaturo procesorja sem po rendiranju filma v visoko ločlivost 1080 p , sam postopek je trajal približno 50 min ročno preveril temperaturo tako ,da sem dal roko na hladilnik od grafične kartice in procesorja medtem postopkom pa se je očitno konektor od starejšega ventilatorja od preparelosti naredil kratek stik z ohišjem . konektor sem ko sem to ugotovil takoj odstranil in z njim povezan ventilator. Ko vklopim računlanik mi deluje normalno in ni videti ,da bi komponente utpele kakršne koli poškodbe je pa prisoten še vedno tisti občutek kaj pa če se je to zgodilo . , da se ti to zgodi zaradi staraga venta , če bi odštel tistih 10-15 eur se mi to nebi zgodilo. Zanima me kolikšna je možnost ,da so kompoenente utrpele kakšno škodo zaradi morebitnega kratkega stika.
||Amd athlon x 4 640,LC power5550 V2.2
Nvidia gts 450,Crucial balistix tactical
Gigabyte ga 970 ds3p||
Gigabyte ga 970 ds3p||
BorutK-73 ::
IMO nobene škode. Kateri ventilator je to, procesor, grafične ali ohišja? Če je zadnji, menjaj celoten ventilator, pri prvih dveh pa lahko zamenjaš kabel od ventilatorja.
Ale3š ::
To je ventilator za ohišje skrbi me samo ,ker naj bi kovina prevajala el tok. Je pa ventilator od antec three hundred ohišja 3 stopenjska regulacija plus priklopljen je bil na 12 napajalni konektor nameščen pa je bil pri diskih . Verjetno bom kar dokupil nov ventilator.
||Amd athlon x 4 640,LC power5550 V2.2
Gigabyte ga 970 ds3p||
Gigabyte ga 970 ds3p||
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | preizkus osnovne ploščeOddelek: Strojna oprema | 2097 (1110) | mulc007 |
» | Računalnik "umre" po 20 sekundahOddelek: Strojna oprema | 2792 (2018) | Rias Gremory |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5374 (4763) | Janac |
» | napajalnik se užge, matična plošča se odziva neprimernoOddelek: Strojna oprema | 3860 (3564) | Pyr0Beast |
» | Težave z napajalnikom in smradOddelek: Strojna oprema | 1918 (1773) | Ovchka |