Forum » Pomoč in nasveti » Youtube ne predvaja večine posnetkov
Youtube ne predvaja večine posnetkov
Sebby ::
Pri večini posnetkov izgleda zadeva takole:
Določeni, predvsem starejši se naložijo/predvajajo normalno. Ponovno sem naložil Flash Player, brez uspeha. Kje bi lahko tičal problem? Do anomalije je prišlo po tem ko sem počistil veliko "nesnage" na PC-ju z CCleanerjem in Anti Malware programi. Ostale spletne strani itd delajo bp.
Določeni, predvsem starejši se naložijo/predvajajo normalno. Ponovno sem naložil Flash Player, brez uspeha. Kje bi lahko tičal problem? Do anomalije je prišlo po tem ko sem počistil veliko "nesnage" na PC-ju z CCleanerjem in Anti Malware programi. Ostale spletne strani itd delajo bp.
Mavrik ::
Glede na to, da se to pojavlja pri meni in še večih zadnji dan čez več Googlovih servisov (in to konsistentno - e.g. Play Music preprosto enih komadov noče predvajati ne na računalniku, ne na Chromecastu, druge pa bp) je očitno nekaj narobe z njihovimi CDNji.
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
Hayabusa ::
Do anomalije je prišlo po tem ko sem počistil veliko "nesnage" na PC-ju z CCleanerjem
Dont do it.
Imaš vsaj shranjene kopije izbrisanega (večina takih orodij omogoča restore pobrisanege v primeru fuckupa) ?
Meni dela yt ok.
Kateri linki vam ne delajo ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
kanida ::
Skoraj noben video ne dela..
Saj so povedali pred par dnevi je bilo na prvi strani youtuba da bodo upgrajdali serverje in da bo lahko trajalo do 6 ur ampak da bo 4.3 že vse normalno delovalo
Saj so povedali pred par dnevi je bilo na prvi strani youtuba da bodo upgrajdali serverje in da bo lahko trajalo do 6 ur ampak da bo 4.3 že vse normalno delovalo
Poldi112 ::
1 - da
2 - ne
3 - da
4 - ne
Še kar jih heca izgleda.
2 - ne
3 - da
4 - ne
Še kar jih heca izgleda.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Hayabusa ::
Pri katerem ISPju si ?
Na Amisu vsi 4 delajo (flash in html5).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
T-2 Ampak kaj niste videli pred parimi dnevi da nekateri posnetki nebodo na voljo zaradi upgrejdanja serverjev....
Jutri zjutraj poglejte pa bo vse lepo delovalo.
Jutri zjutraj poglejte pa bo vse lepo delovalo.
shadeX ::
Pri katerem ISPju si ?
Pri Amisu.
EDIT: Aja, OP-ja sprašuješ najbrž :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
Ja kot sem omenil prej izdelujejo backupe ter upgrejdajo strežnike zato so omejene povezave za večino posnetkov....
Evo kot sem rekel da do 4.3 bo vre vredu zdaj že 75% lepo predvaja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kanida ()
m0LN4r ::
Torej je odvisno do katerega serverja te ISP vrže.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Dami ::
Meni tudi včeraj ni delalo na več pcjih/mobitelih, T2 100mbit fiber.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Štekanje youtube full hd...pomoč?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4491 (3449) | KTr1sk |
» | [RABIM POMOČ]Linksys wireless rounter - Local Acces OnlyOddelek: Omrežja in internet | 723 (648) | Scajnica |
» | YouTube blokira internetno povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 2138 (1637) | Bakunin |
» | YouTube počasenOddelek: Omrežja in internet | 6704 (5595) | Xserces |
» | Siol Youtube capping (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13178 (8969) | Pesimist |