Forum » Pomoč in nasveti » gimp
gimp
Shimmie_ ::
Živjo!
Program GIMP uporabljam predvsem za izrezovanje in urejanje logotipov, ki jih potrebujem za službo.. Zadnjič sem po nesreči zaprla okenček, ki se pojavi na desni strani programa -Layres, Channels...
Sem gledala nastavitve, pa nikjer ne najdem kako ta pomožni meni spet vrniti nazaj. Mi zna kdo pomagat?
Pa še to - na levi strani, kjer je orodjarna, sem prav tako po nesreči odstranila nastavitve - se pravi polje pod orodjarno, ki se pojavi pri vsaki fuknkciji iz orodjarne..
Imam pa Gimp 2.8.10.
Že vnaprej se lepo zahvaljujem za kakršenkoli odgovor!
Program GIMP uporabljam predvsem za izrezovanje in urejanje logotipov, ki jih potrebujem za službo.. Zadnjič sem po nesreči zaprla okenček, ki se pojavi na desni strani programa -Layres, Channels...
Sem gledala nastavitve, pa nikjer ne najdem kako ta pomožni meni spet vrniti nazaj. Mi zna kdo pomagat?
Pa še to - na levi strani, kjer je orodjarna, sem prav tako po nesreči odstranila nastavitve - se pravi polje pod orodjarno, ki se pojavi pri vsaki fuknkciji iz orodjarne..
Imam pa Gimp 2.8.10.
Že vnaprej se lepo zahvaljujem za kakršenkoli odgovor!
Highlag ::
Če greš v meni Okna/Nazadnje zaprta sidrišča, bi morala imeti eno postavko. Če jo klikneš boš dobila nazaj celotno desno paleto.
Za drugo pa klikni ponovno na Okna/Sidranje pogovornih oken omogočeno/ izbereš možnosti orodja, odpre se okence s paleto, ki te zanima, potem pa zagrabiš zavihek v tem okencu in ga potegneš v levo paleto pod orodjarno. Tako lahko dodaš tudi kakšno drugo orodje, ki bi te še lahko zanimalo.
Za drugo pa klikni ponovno na Okna/Sidranje pogovornih oken omogočeno/ izbereš možnosti orodja, odpre se okence s paleto, ki te zanima, potem pa zagrabiš zavihek v tem okencu in ga potegneš v levo paleto pod orodjarno. Tako lahko dodaš tudi kakšno drugo orodje, ki bi te še lahko zanimalo.
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rotacija poravnava rasterskega teksta - GimpOddelek: Programska oprema | 643 (571) | b3D_950 |
» | Večni boj "photo-editing" gigantovOddelek: Programska oprema | 1619 (1361) | Matev |
» | GIMP 2.6Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6669 (4237) | R33D3M33R |
» | Gimp v Photoshop preobleki (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9012 (7069) | CCfly |