Forum » Omrežja in internet » [RABIM POMOČ]Linksys wireless rounter - Local Acces Only
[RABIM POMOČ]Linksys wireless rounter - Local Acces Only
Scajnica ::
Pozdravljeni,
odločil sem se, da povežem moj router z modemom in vzpostavim wi-fi povezavo, ker se mi USB adapter pregreva in se povezava prekinja.
Uporabljam router Linksys WRT54GL v1.1. Za postavitev pa sem sledil temu YT posnetku:
vse lepo in prav, wireless dela, na router se lahko povežem, vendar ni internetne povezave ne preko kabla in ne preko wi-fija. Sam sem že brskal po internetu vendar prave resitve ne najdem. Prosim za pomoč.
Hvala.
odločil sem se, da povežem moj router z modemom in vzpostavim wi-fi povezavo, ker se mi USB adapter pregreva in se povezava prekinja.
Uporabljam router Linksys WRT54GL v1.1. Za postavitev pa sem sledil temu YT posnetku:
vse lepo in prav, wireless dela, na router se lahko povežem, vendar ni internetne povezave ne preko kabla in ne preko wi-fija. Sam sem že brskal po internetu vendar prave resitve ne najdem. Prosim za pomoč.
Hvala.
s6c-gEL ::
Pri katerem ISPju si ?
Pri telemach/t2 nastavi dhcp, pri Siol, Amis na Pppoe za tip wan povezave.
Pri telemach/t2 nastavi dhcp, pri Siol, Amis na Pppoe za tip wan povezave.
Hvala za odgovor.
Sem pri Siol.
Nastavil sem Pppoe..zahteva username in pass... katere podatke uporabim?
Sem pri Siol.
Nastavil sem Pppoe..zahteva username in pass... katere podatke uporabim?
Iz Siol papirja s tvojimi podatki.Če jih ne veš pokliči na njihov helpdesk in ti bodo pomagali.
Sem vpisal.
Možna je povezava le, če sta kabel iz modema in kabel do računalnika v ethernet portih..wireless še vedno brez internetne povezave.
Možna je povezava le, če sta kabel iz modema in kabel do računalnika v ethernet portih..wireless še vedno brez internetne povezave.
Modem je v bridge mode ? Router priključen v wan port ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: s6c-gEL ()
Hmmm modem sploh nima wan porta oziroma ima, vendar je v njem optika..samo 4 ethernet.
Dostopa do modema pa nimam. Uporabljam prospero632 modem
Dostopa do modema pa nimam. Uporabljam prospero632 modem
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Scajnica ()
Če router priklopim v wan port internet ne steče preko. Povezava preko kabla je le, če je povezan preko ethernet porta...wireless dostopa ni pa nikjer.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomoč kako povezati modem/router/3 računalnikeOddelek: Omrežja in internet | 13692 (3038) | verto |
» | Router kot AP - ethernet dela, WiFi neOddelek: Omrežja in internet | 2760 (2588) | ziu |
» | Windows update nedosegljiv zaradi menjave Siolovega modemaOddelek: Programska oprema | 4815 (4483) | Barti |
» | Kateri router z PPPOE ?Oddelek: Omrežja in internet | 2020 (1763) | Jinto |
» | Po zamenjavi modema internet preko wirelesa ne dela (zelo zanimiv problem) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 23316 (22232) | MTB |