Forum » Kaj kupiti » Katero misko -tezave z zapestjem
Katero misko -tezave z zapestjem
dreja ::
Pozdravljeni,
Zanima me, s katero misko resiti tezave z zapestjem.
Nimam klasicne tezave karpalnega kanala, ampak se mi je zgleda vnela koscica oz. kita ob zapestju na skrajnem delu dlani. Najverjetneje zaradi drsanja po mizi ob premikanju miske.
V nekaterih starih temah se je omenjalo trackball. Kot vidim je najbolj razsirjen m570 od Logitecha.
Imate izkusnje se s kaksno drugo?
Misko bi rabil za klasicna opravila ( ne za igre)...
Hvala in lp
Zanima me, s katero misko resiti tezave z zapestjem.
Nimam klasicne tezave karpalnega kanala, ampak se mi je zgleda vnela koscica oz. kita ob zapestju na skrajnem delu dlani. Najverjetneje zaradi drsanja po mizi ob premikanju miske.
V nekaterih starih temah se je omenjalo trackball. Kot vidim je najbolj razsirjen m570 od Logitecha.
Imate izkusnje se s kaksno drugo?
Misko bi rabil za klasicna opravila ( ne za igre)...
Hvala in lp
k--p ::
Meni paše Logitech Performance MX v kombinaciji s podlago, ki nudi manjšo podporo zapestju. Važno je tudi, da imaš miško na pravilni višini. Pa razgibavanje zapestja oz. telesna aktivnost.
...:TOMI:... ::
Poglej si miško s kroglico (premikaš kroglico, namesto miške) ali pa poglej pokončno miško (da imaš roko, kot bi se z nekom rokoval).
Tomi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vertikalna miška (se da probat?)Oddelek: Kaj kupiti | 8565 (4897) | valdo |
» | Vnetje kit v zapestju (tendonitis) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15773 (13979) | vostok_1 |
» | Bolecina v zapestjuOddelek: Loža | 13415 (12723) | Rippy |
» | Katero miško naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5273 (4370) | Dr_M |
» | Sindrom mišjega maščevanjaOddelek: Loža | 2274 (1851) | Yohan del Sud |