» »

iOS in zaklepanje map/aplikacij

iOS in zaklepanje map/aplikacij

SmeskoSnezak ::

Serbus tam.

Kolega si je pred kratkim kupo iPADa, trenutno ga nadgradil na iOS 7.0.6, sedaj pa me je proso da odprem temo, ker bi rad nekatere aplikacije, ki jih uporabla,dal pod kluc. Vse vkup je v garanciji, tak da ne zeli jbkrat...

Obstaja kaka aplikacija, ki bi s kodo zaklenila mapo aplikacij?
Poskusila sva vse mogoce moznosti na iPADu in nic ni koristnega. Restrictionsi in zaklep iPADa ne pomaga.

Google ma vsega boga, sam neke pametnih resitev nisva nasla. Zato sprasujeva tu.
@ Pusti soncu v srce... @

Mavrik ::

Ni.

Android to ima, iOS ne. Lahko pa deinštaliraš aplikacije in zakleneš iPada s provisioningom.
The truth is rarely pure and never simple.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mavrik ()

SmeskoSnezak ::

Mavrik je izjavil:

Ni.

Android to ima, iOS ne. Lahko pa deinštaliraš aplikacije in zakleneš iPada s provisioningom.

provisioning?
@ Pusti soncu v srce... @

dunda ::

Stara tema, pa vseeno - kot novinec v svetu iPada sem šokiran, ker ne omogoča zaklepanja aplikacij.
Med brskanjem so vse rešitve povezane z odklepanjem (jailbreak). Kakšne "uradne" rešitve ni?

Lahko je tudi malo "trda" - recimo zaklepanje mape, če je v njo možno vreči želene ikone/appse. Ali kaj podobnega.

Trenutno sem poskusil s Restriction, ki je v meniju. Težava je, ker so tam naštete le Applove aplikacije, ostale pa so vse med "Apps". Poleg tega je nerodno vsakič priti do te točke v nastavitvah.
BTW - je kakšna možnost za bližnjico do te nastavitve na namizju?

Sem mogoče preveč razvajen iz sveta Androida :-)
https://www.kacnje.eu

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uporabniki iOS za aplikacije lani zapravili 15 milijard dolarjev (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
12842578 (38014) m0LN4r
»

iPad 2 ali Transformer (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6318306 (15198) Mavrik
»

iPad v praksi - nekaj vprašanj

Oddelek: Pomoč in nasveti
122550 (2334) Tomson
»

3DS se na Japonskem prodaja slabše od PSP-ja