Forum » Pomoč in nasveti » Kje lahko kupiti
Kje lahko kupiti
gardner ::
Lep pozdrav,
zanima me kje bi lahko kupil ventilator za asus k53e. Pozna kdo kako spetno trgovino oz. navadno trgovino ki prodaja take komponente za prenosnike. Zgleda da moj ne bo dolgo več deloval in ga bo verjetno trebalo zamenjat. Gre za ventilator v samem prenosniku.
zanima me kje bi lahko kupil ventilator za asus k53e. Pozna kdo kako spetno trgovino oz. navadno trgovino ki prodaja take komponente za prenosnike. Zgleda da moj ne bo dolgo več deloval in ga bo verjetno trebalo zamenjat. Gre za ventilator v samem prenosniku.
LJ4L ::
Ti sporočim, ko preverim.
Slovenske spletne trgovine - nič. Mogoče dobiš v eni trgovini v Lescah. Majo različne dele in mogoče imaš srečo.
Imaš pa na ebayu
Slovenske spletne trgovine - nič. Mogoče dobiš v eni trgovini v Lescah. Majo različne dele in mogoče imaš srečo.
Imaš pa na ebayu
LP from LJ
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LJ4L ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Inspiron 7520 nenehno vrtenje ventilatorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 616 (494) | r3dkv1c4 |
» | Najtišji laptopOddelek: Kaj kupiti | 10283 (9002) | DonMatejo |
» | (Morebitna) težava z laptopomOddelek: Pomoč in nasveti | 2235 (1926) | pviran3 |
» | počasen, pregret prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13185 (12181) | pobalinka2 |
» | Varstvo potrošnikov - Garancija računalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10727 (7410) | zk_eu |