Forum » Loža » veterniarski forum ali podobno
veterniarski forum ali podobno
legice ::
Pozdrav
zanima me, če kdo ve za kak veterinarski forum?
Stvar je taka, da ko sem zajca odnesel na veterino na inekcijo, so ji nekako uspeli izpahniki nogo iz kolka in to je nepopravljiva škoda. ker jim sedaj ne zaupam več, iščem forum da raziščem, kateri veterinarji so dobri/slabi, izkušnje, rešitve itd.
lp
zanima me, če kdo ve za kak veterinarski forum?
Stvar je taka, da ko sem zajca odnesel na veterino na inekcijo, so ji nekako uspeli izpahniki nogo iz kolka in to je nepopravljiva škoda. ker jim sedaj ne zaupam več, iščem forum da raziščem, kateri veterinarji so dobri/slabi, izkušnje, rešitve itd.
lp
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
Yacked2 ::
Naredi zajčji ajmoht, kupi novega zajca in nehaj komplicirati. Odvisno iz kje si naš maček obiskuje http://klinikaloka.com/
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
naš zajec tutdi tja hodi.
iz družinskega člana pa ne mislim delat župe
iz družinskega člana pa ne mislim delat župe
DOOM_er ::
Če nauš ti bodo pa mati . Šalo na stran, mi smo našega papagaja vozili nekam v Kranj. Na žalost se ne spomnim točno, je tega že kar nekaj let nazaj. Za kliniko v Loki pa tudi babica pravi so v Loki zelo v redu. Se mi zdi da se je pač pripetilo po spletu nesrečnih okoliščin.
Robots will steal your job. But that's OK
k4vz0024 ::
Ubogi zajček, tle bi ga kar popacali.
Poskusi na www.med.over.net mogoče bodo tam svetovali za kakšno stran.
Poskusi na www.med.over.net mogoče bodo tam svetovali za kakšno stran.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: k4vz0024 ()
hvala vsem za odgovore, vendar je zajčku po končani operaciji zastav srce in je ni več z nami
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropski teden mobilnosti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 30646 (20732) | jb_j |
» | Najcenejši taxi v ljubljaniOddelek: Loža | 4467 (3418) | Izaso |
» | Na Kitajskem brez mučenja pri odvajanju od internetaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3671 (2955) | Spock83 |
» | Ena pametna Foto-oprema shop v SLO ?Oddelek: Kaj kupiti | 1087 (957) | Vanich |
» | radisjki net !Oddelek: Omrežja in internet | 849 (679) | Dalmatinc |