Forum » Pomoč in nasveti » Napaka pri prijavi v račun - windows7
Napaka pri prijavi v račun - windows7
BlackOnnix5 ::
Na mojem kompu imam win 7 ultimate in imam narejena dva profila (eden za fotra, eden zame).
Od kar sem naredu ta drugi profil ( zame ), se mi že od prvega log-ona prikažeta dva okna..
- eden je ta: [there was a problem starting c:\users\system\server\appdata\roaming\newnext. Me\nengine. Dll the specified module could not be found. ]
- drugi pa: [microsoft. Net framework (kot error message okno).. Unhandled exeption has occured in your application. If you click conrinue, the application will ignore this error and attempt to continue. If you click quit, the application will close immediately.
An exception occurred during a webclient request. ]
enkrat sem probal kliknt na continue, pol pa zdaj vedno na quit...
Probal sem update-tat. Net framework, ker sem mislu da je kaj narobe z njim, antivirus check naredu in 'nothin'... Je pa res da sem mel pred kaŠnimi dvemi-tremi meseci neki malware al nekaj podobnega in sem ga lahko odstranil samo z "junkare removal tool"...
-zanimivo mi je pa to, da samo na mojem profilu se to pojavi, ko se logiram! Newem, kakorkoli.. Hvala vam useeno v naprej!
Bye!
Od kar sem naredu ta drugi profil ( zame ), se mi že od prvega log-ona prikažeta dva okna..
- eden je ta: [there was a problem starting c:\users\system\server\appdata\roaming\newnext. Me\nengine. Dll the specified module could not be found. ]
- drugi pa: [microsoft. Net framework (kot error message okno).. Unhandled exeption has occured in your application. If you click conrinue, the application will ignore this error and attempt to continue. If you click quit, the application will close immediately.
An exception occurred during a webclient request. ]
enkrat sem probal kliknt na continue, pol pa zdaj vedno na quit...
Probal sem update-tat. Net framework, ker sem mislu da je kaj narobe z njim, antivirus check naredu in 'nothin'... Je pa res da sem mel pred kaŠnimi dvemi-tremi meseci neki malware al nekaj podobnega in sem ga lahko odstranil samo z "junkare removal tool"...
-zanimivo mi je pa to, da samo na mojem profilu se to pojavi, ko se logiram! Newem, kakorkoli.. Hvala vam useeno v naprej!
Bye!
- spremenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BSplayer problemOddelek: Programska oprema | 1857 (1325) | LeftyD |
» | [c#] Vprašanje glede release verzije aplikacijeOddelek: Programiranje | 1523 (1347) | Ericssony |
» | Težave z BSplayeromOddelek: Pomoč in nasveti | 1943 (1599) | debur |
» | KODEKIOddelek: Programska oprema | 1036 (988) | Tr0n |
» | Videoposnetek predavanja v KiberpipiOddelek: Novice / Kiberpipa | 2633 (2633) | minmax |