Forum » Elektrotehnika in elektronika » Nakup UPS
Nakup UPS
sostarpof ::
Živjo
Mene pa zanima, kateri brezprekinitveni napajlnik bi mi priporočili za nakup. Kaj moram pri tem paziti in še kaj. Rad bi pa napajal osebni računalnik z monitorjem in zvočniki.
LP!
Štefan
Mene pa zanima, kateri brezprekinitveni napajlnik bi mi priporočili za nakup. Kaj moram pri tem paziti in še kaj. Rad bi pa napajal osebni računalnik z monitorjem in zvočniki.
LP!
Štefan
Netrunner ::
Jaz imam najboljše izkušnje z APC. So sicer dražji vendar dobiš tisto kar plačaš. Zadostuje ti moč nekje med 300-500VA. Na UPS nesmeš priključiti kakšnih naprav ki poberejo naekrat preveč toka kot je npr laserski tiskalnik.
Imel sem Trustov UPS 1200VA in je delal slabše kot APCjev 350VA ... ni vse v moči ..
Imel sem Trustov UPS 1200VA in je delal slabše kot APCjev 350VA ... ni vse v moči ..
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
sostarpof ::
Jaz imam najboljše izkušnje z APC. So sicer dražji vendar dobiš tisto kar plačaš. Zadostuje ti moč nekje med 300-500VA. Na UPS nesmeš priključiti kakšnih naprav ki poberejo naekrat preveč toka kot je npr laserski tiskalnik.
Kje si ga pa dobil?
Netrunner ::
sostarpof => Že dolgo nazaj sem ga kupil prek mimovrste .. imam pa tisti beli model 550VA katerih že dolgo časa nisem videl an trgu
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri UPS (do 50 eur) naj kupim?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6976 (5776) | suhi |
» | Nakup ups (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 28971 (13253) | ender |
» | UPSOddelek: Kaj kupiti | 1991 (1726) | Pyr0Beast |
» | Kakšen in koliko močan UPS nabavit ??Oddelek: Kaj kupiti | 2819 (2799) | ender |
» | UPS - brezprekinitveno napajanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3077 (2497) | MTm2H37rqt7B |