» »

Glasne diesel lokomotive na relaciji LJ-Koper

Glasne diesel lokomotive na relaciji LJ-Koper

mrTwelveTrees ::

Še kdo živi v bližini železnice na relaciji LJ - Koper, zdaj ko električne lokomotive ne vozijo, so dizlce, stara korita 35 let, so tako glasna in nikamor ne gre.... ponoči se zbudiš ker tako ropoče

gredo še komu na živce ?

Hayabusa ::

Vtem trenutku je Slo alternativa samo lokomotiva na paro.

Te so šele glasne:

to ze vse vem, hvala za tvoj post :)

Karaya 52 ::

Še vsaj pol leta bo tako, baje pa se človek čez čas navadi, če te to kaj tolaži. Hebat ga, ameriške GM mašine 16V brez auspuha so glasna reč. >:D

hvala tudi za tvoj post :)

čakam da vidim če je kdo še tu ki ga to moti :)

Aston_11 ::

Pri nas je zunaj itak slišati agregate z vseh koncev, tako da če gre dizel lokomotiva nad mestom, ni extra slišati. V bajti je pa tiho.

Alen T 1978 ::

ja jaz sem živel na železniški postaji v kamniku. v stanovanjskem delu. je bil fotr načelnik postaje.
sej se navadiš. zlo kmal. edino po dnev je blo zoprno če je prišla kaka velka kenedi so ji rekli se je vse treslo v hiši. al pa če je tud una ta mala pršla kako se ji že reče am a je đurica po prvem tiru se je vse v vitrini treslo. bilo zelo moteče. drugač ponoč so bli avti pa tovornjaki bolj hrupni kot premikanje.

pegasus ::

Živim zraven štajerske proge na vzhodnem koncu ljubljane. Nekaj časa je trajalo, da sem se naučil razlikovat med potresnimi sunki in tresljaji vlakov, res glasna pospeševanja tovornih kompozicij ob 2am me pa ne zbujajo več.

jest10 ::

Če smo se navadili spati 10m od proge z drugim najstrmejšem klancem v državi, se boš tudi ti par 100m oddaljene dizlovke.
Zdej sicer ne več, ampak včasih so po 2 ali 3 skupaj prav počasi vlekle tovor navkreber. Balzam za ušesa>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jest10 ()

Yohan del Sud ::

Če si malo sposodim temo in jo obrnem v korist trainspoterjev. Tu okoli se kličejo reagan.
www.strancar.com

LJ4L ::

SŽ so itak za en drek. Morali bi jih prenoviti in kupiti nove (tišje) vlake ter na železnice dati ves tovorni promet iz cest. Kdaj se bo pa to zgodilo je pa že druga zgodba :))
LP from LJ

Xserces ::

Mem mene gre tut usako noč ob 3 zutri ornk vlak... pa še klanc ma mau da ja zatul mašina :). Včasih sm se zbuju pa mi ni blo nc jasn in sem velikrat mislu da gre tank mem bajte oziroma čez njo :)). Zdej sm pa navajen in enostavno ne slišim več tega.

LJ4L je izjavil:

SŽ so itak za en drek. Morali bi jih prenoviti in kupiti nove (tišje) vlake ter na železnice dati ves tovorni promet iz cest. Kdaj se bo pa to zgodilo je pa že druga zgodba :))

Doniraj par miljard in se bo to uresničilo. Bodi vesel da nimamo takega potniškega prometa kot indija in podobne države.
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Xserces ()

jest10 ::

LJ4L je izjavil:

Še te, ki jih imajo prodajajo, ti pa sanjaš o nakupu novih>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jest10 ()

Hayabusa ::

LJ4L je izjavil:

SŽ imajo več sreče kot kot pameti, ker niso uspeli prodati vseh dizel lokomotiv (in jih sedaj krvavo potrebujejo na tej trasi), drugače bi namreč sedaj z osli premikali vagone.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

zuz3k ::

tema se je razvila v drugo smer, kot pa avtor sprašuje.. kot vedno.

jaz sem se tudi teh dizelc že navadil, prvič se mi je zdela hrupna, zdaj pa ne več

no, moraš vedet da so trenutne razmere takšne in tako je, tako da se je bunit bvz
uničilo je veliko km kablov in bo tako še nekaj časa.
Life is a psychological game.

furion ::

Heh, kjer zivim samo dizli vozijo. Prvi mesec mi je bla zadeva hrupna, sedaj sem se ze malo navadil. Edino sranje k te zgodaj zjutraj zbudi :(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: furion ()

misso ::

Drugače na dolenski progi vozijo same dizelaši.

Drugače pa je to slovenska folklora, zakaj ravno pri meni dajte raje pri sosedu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cities: Skylines (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
6613127 (1949) ahac
»

Spletna prodaja vozovnic za vlak leto dni pozneje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
10925237 (19734) 111111111111
»

SŽ omogočil nakup vozovnic po spletu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7213690 (11387) aborko
»

NYT: Volkswagnovo vodstvo za goljufanje z emisijami vedelo že leta 2014 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
11629207 (24945) fujtajksel
»

Klobasa je zgagar

Oddelek: Problemi človeštva
313729 (2801) der_Alte

Več podobnih tem