Forum » Operacijski sistemi » Dreamspark
Dreamspark
finpol1 ::
Na laptopu imam Win8 Dreamspark, letos mi poteče status študenta, saj bom diplomiral. Ali bo OS še legalen? Če bi recimo šel na servis...?
ales85 ::
Ko sem jaz prebral pogoje še v času MSDNAA, je bil OS legalen še naprej dokler ga ne izbrišeš (format). Vendar seveda ne za komercialno uporabo (to že sedaj).
black ice ::
Mislim, da zgornje še vedno velja. Lahko pa za vsak primer napišeš mail administratorju na fakulteti.
hmm23 ::
Kaj pa če ima kdo od sorodnikov tvoj OS z Dreamsparka? To velja tudi na servisu kot legalen OS ?
bluefish ::
Servisu je prav vseeno, kaj imaš ti nameščeno na računalniku. Če je strojna napaka, itak lahko neseš računalnik brez diska.
Je pa ta licenca seveda neprenosljiva.
Je pa ta licenca seveda neprenosljiva.
klihk ::
Kakor sem jaz to zastopil za fizične osebe noben ne komplicira kero opremo maš gor in če je legalna, samo za firme je drugač
fosil ::
Saj na računalniku v samih windowsih se ne vidi kakšno licenco imaš oziroma kako si jo dobil.
To se dokazuje z dokumenti, računi, nalepkami.
To se dokazuje z dokumenti, računi, nalepkami.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Original windows 10 po smešni ceni (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 24790 (13688) | scipascapa |
» | Ali je ta licenca legalna?Oddelek: Operacijski sistemi | 7026 (4755) | beni |
» | Windows 10 prihaja 29. julija (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 68149 (55507) | MrStein |
» | Windows licenceOddelek: Operacijski sistemi | 1547 (1339) | techfreak :) |
» | Windows 8 RTM nared (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23056 (18474) | Sc0ut |