» »

Glasbena šola za odrasle

Glasbena šola za odrasle

ramiz?! ::

A obstaja kaj primernega za polnoletne (glasbene šole), ki bi si radi pridobil neko osnovno znanje iz glasbe? Poznavanje not, glasbena zgodovina in bolj podrobno spoznavanje žanrov glasbe...
Never regret anything, there's always a reason things happen.

simpatija ::

Če poguglaš "glasbena šola za odrasle" dobiš precej zadetkov. Večinoma so inštrument + teorija, ugibam, da bi se lahko dogovoril tudi samo za teorijo. Eno sem pa videla, ki prav posebej ponuja program osnove glasbene teorije in glasbeno zgodovino (samo klasika). Varianta je tudi, da si samo vsake toliko plačaš kako uro "inštrukcij", da te nekdo usmeri, ti da mogoče kako literaturo, pa se sam učiš. Lahko pa tudi kar tako, da greš do nekoga, ki je glasbenik, pa ga kaj vprašaš, pa če ne ve, ga vprašaj koga pa on pozna, ki bi mogoče vedel... Sej ljudje večinoma ful radi delijo znanje pa tudi kontakte, če vidijo da te stvar resno zanima. :)

Za žanre, uff..., jaz sem kup stvari izvedela mimogrede iz raznih virov, ne poznam pa nobene literature, ki bi se prav temu posvetila in opisala karakteristike posameznega žanra in jih primerjala med sabo. Res pa je, da nikoli nisem iskala. Če kaj takega najdeš, prosim objavi naslov, ker bom z zanimanjem prebrala.

Phantomeye ::

ce te zanima recimo popularna glasba, imaš v poletnem semestru na fdvju predavanje iz tega predmeta. in greš v bistvu čez zgodovino popularne glasbe (pop =! popularna glasba). Torej razvoj zvrsti, vpliv različnih ljudi na zvrsti, pregled pomembnih posameznikov, skupin itd.

pac ena izmed opcij.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Radio postaje v SLO-Gold fish memory efect? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11615073 (9884) PreviousUser
»

Milenijska glasba (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
9814812 (13189) Machete
»

Kanye West skupaj s Paul McCartney-em zložil pesem, navijači Kanye sploh ne vedo kdo (strani: 1 2 )

9815633 (13131) radmannsdorf
»

slovenska glasba (strani: 1 2 )

555249 (5154) 'FireSTORM'
»

Recenzija novega Siddhartine albuma Rh- (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
637643 (6252) Tic

Več podobnih tem