Forum » Omrežja in internet » Domena in vse kar spada zraven
Domena in vse kar spada zraven
veso266 ::
Dober dan
A zna kdo mogoče povedat kako je kej s tem če jest kupim domeno na hitrost.com in potem želim da mi hostgator to domeno gostij a to gre skupaj
zdej kako pa je s tem če bi hotu narest subdomeno na domeni ki sem jo kupil pri hotrost.com a to gre?
Hvala za odgovor
A zna kdo mogoče povedat kako je kej s tem če jest kupim domeno na hitrost.com in potem želim da mi hostgator to domeno gostij a to gre skupaj
zdej kako pa je s tem če bi hotu narest subdomeno na domeni ki sem jo kupil pri hotrost.com a to gre?
Hvala za odgovor
Goran's Blog ::
Domeno ni važno kje kupiš jo potem preneseš kamor želiš.
Glede poddomene lahko delaš po mili volji jih ( če seveda to omogoča ponudnik kjer gostiš domeno).
Glede poddomene lahko delaš po mili volji jih ( če seveda to omogoča ponudnik kjer gostiš domeno).
torej hostgato omogoča koker češ subdomain sam a bo to pol to kar si ti kupu in prenesu na hostgator al more bit njigovo?
zdej a če je domena .si gre tut skupaj ker hostgator je ameriško podjetje in nevem a lahk tut .si domeno pri njem gostiš zdej smo le Slovenija pa smo majhni pa nevem kako je s tem?
bluefish ::
Če prav gledam, ima Hostgator itak omejen nabor domen, ki jih lahko gostuješ oziroma preneseš.
ja sam ne pri Business Planu
zdej jest bi gostoval eno in pol iz te ene imel več subdomain
zdej jest bi gostoval eno in pol iz te ene imel več subdomain
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: veso266 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletno Gostovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17276 (8196) | next3steps |
» | gostovanje v tujiniOddelek: Izdelava spletišč | 1681 (1452) | neoserv |
» | Iščem nov hosting - za veliko manjših spletnih strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 10065 (6592) | neoserv |
» | GoDaddy napadenOddelek: Novice / Varnost | 9086 (6766) | Mesar |
» | Nakup gostovanja spletnih straniOddelek: Omrežja in internet | 1795 (1589) | gforce |