Forum » Pomoč in nasveti » Cloud Varnostna Kamera
Cloud Varnostna Kamera
Lombi ::
Hej.
Ob svezem valu "permanentno izposojenih" koles iscem predlog za resitev postavitve varnostnih kamer okoli domace hise.
Obstojece kamere so se napajale preko POE, vendar jih je nekaj umrlo, tiste delujoce pa imajo kvaliteto slike slabo ohranjene vhs kasete v trgovini z magneti.
Iscem resitev, ki ne bi potrebovala dodatnega racunalnika, da bi snemal vse te kamere, se pravi idealno kaka neslisna naprava ali upload direktno v oblak (ala homemonitor).
Idealno pa se kak Android client?
Najlepsa hvala!
Ob svezem valu "permanentno izposojenih" koles iscem predlog za resitev postavitve varnostnih kamer okoli domace hise.
Obstojece kamere so se napajale preko POE, vendar jih je nekaj umrlo, tiste delujoce pa imajo kvaliteto slike slabo ohranjene vhs kasete v trgovini z magneti.
Iscem resitev, ki ne bi potrebovala dodatnega racunalnika, da bi snemal vse te kamere, se pravi idealno kaka neslisna naprava ali upload direktno v oblak (ala homemonitor).
Idealno pa se kak Android client?
Najlepsa hvala!
moja video predavanja za adobe in wordpress: 321.si
moje slike in animirani filmi: lo.si
moje slike in animirani filmi: lo.si
Maxl ::
Ali pa morda kaj takega kot je lovska kamera. Neviden IR, dobiš takoj sliko na email, pa še shranjuje na SD kartico.
hojnikb ::
in kaj ti bo koristla kamera, če ti bojo lumpi glihtako ukradl kolesa ?
namest en gps sprejemnik v kolo, ki ti oddaja pozicijo preko sms in ga enostavno izslediš, ko le ta izgine :)
namest en gps sprejemnik v kolo, ki ti oddaja pozicijo preko sms in ga enostavno izslediš, ko le ta izgine :)
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Športna kameraOddelek: Pomoč in nasveti | 4223 (1133) | Kvinta |
» | kamera ki se poveze na wifi z moznostjo gledanja na gsmOddelek: Kaj kupiti | 9939 (4676) | dc10 |
» | Kitajske IP kamere (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11524 (8537) | okica11 |
» | Spletna kamera prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4176 (3422) | Egii |
» | Nadzorna kameraOddelek: Zvok in slika | 3401 (2705) | lukamarti |