Forum » Omrežja in internet » iOS 4 na iOS 6
iOS 4 na iOS 6
ibanezka ::
Pozdravljeni,
prosim, če mi nekdo pomaga...kupila sem rabljen iPhone 4. Rečeno mi je bilo, da je naložen iOS 6, sedaj pa sem videla da je gor iOS 4. Kako naredim update na iOS 6?
tnx in lp
prosim, če mi nekdo pomaga...kupila sem rabljen iPhone 4. Rečeno mi je bilo, da je naložen iOS 6, sedaj pa sem videla da je gor iOS 4. Kako naredim update na iOS 6?
tnx in lp
Včeraj zvečer je fant to probal, pa je imel varijanto samo na iOS7, na 6 pa ne. Jaz pa bi rada iOS6.
Mavrik ::
Ne bo šlo, ker Apple več ne podpisuje iOS6 namestitev. Bo treba iOS7 čeprav na 4ki ne dela glih najbolj gladko.
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
Ne zarad ikonc, ampak zato ker velik folka hoče nazaj na 6, ker jim, tako kot je rekel Mavrik, iOS7 šteka...a potem 100% ni nobene varijante?
Mavrik ::
Ne zarad ikonc, ampak zato ker velik folka hoče nazaj na 6, ker jim, tako kot je rekel Mavrik, iOS7 šteka...a potem 100% ni nobene varijante?
Lej, tudi če najdeš iOS6 paket kje, se ti tvoj telefon ne bo hotel aktivirati, ker Apple strežniki ne bodo podpisali namestitve (to se da izvesti če je enkrat na telefonu ŽE BIL nameščen iOS6 in se je podpis shranil). Tako da ne, ne gre.
The truth is rarely pure and never simple.
hojnikb ::
brez hackanja bo težka..
Pač apple te je z iOS7 na nek način prisilil, da kupiš nov telefon :)
Pač apple te je z iOS7 na nek način prisilil, da kupiš nov telefon :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
xxxul ::
Hmnja, vcasih si lahko
Tyniumbrella + stara verzija ios + spremenjen host file ce si na windowsih (da ne preverja podpisa ios pri jabku) + veliko sreče...
Ampak ze dolgo nisem probaval
Tyniumbrella + stara verzija ios + spremenjen host file ce si na windowsih (da ne preverja podpisa ios pri jabku) + veliko sreče...
dukedl ::
Hmnja, vcasih si lahko
ja, ampak rabiš še shsh blobe
lp dukedl
Aha, ok, najlepša hvala za odgovore...do tukaj sem že prišla, ne vem pa kaj je shsh blobe in kje ga dobim...a mi lahko prosim malo bolj natančno opišete postopek od tu naprej...
deadzone ::
Dokler si še na ios 4 si jih lahko shraniš z tinyumbrello. Sicer nisem več tako na tekočem, google bo najbolje vedel
AMD Fx-8120 4.5GHz, XFX 7870 2GB, TGX 4Gb 1600MHz, GIGABYTE 990XA-UD3
Xbox 360 Slim 500GB JTAGd Origin:Matija2209 Xfire:matijaz
Xbox 360 Slim 500GB JTAGd Origin:Matija2209 Xfire:matijaz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple WWDC: iOS (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 25022 (16243) | razerznak |
» | Stari iOS 5 na iPadu in aplikacijeOddelek: Mobilne tehnologije | 1454 (1333) | erex |
» | Apple popravil varnostno površnost v iOS, Mac OS X še nezakrpan (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 25305 (19194) | BigWhale |
» | iOS 7.0.2 odpravlja luknje zaklepanja zaslonaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14491 (8973) | pi pawr |