Forum » Šola » Digitalne strukture - multipleksor
Digitalne strukture - multipleksor
elektronček ::
Zdravo!
Se že kar nekaj časa mučim s to nalogo pa me zanima, če se kdo kaj spozna na to?
Lepo bi prosil za razlago delovanja in kako se pride do rezultata. Z zeleno je označen pravilni odgovor.
Lp
Se že kar nekaj časa mučim s to nalogo pa me zanima, če se kdo kaj spozna na to?
Lepo bi prosil za razlago delovanja in kako se pride do rezultata. Z zeleno je označen pravilni odgovor.
Lp
- spremenilo: elektronček ()
lebdim ::
živjo,
če se ne motim, si moraš za te multiplekserje na desni za vsakega od njih zapisati te spremenljivke x1, x2, x3 napisati v pravilnostni tabeli ...
x1 x2 x3
0 0 0
0 0 1
0 1 0
0 1 1
1 0 0
1 0 1
1 1 0
1 1 1
prav tako pa to narediš za levega ... potem pa mislim, da samo primerjaš, če so isti izhodi ...
drugače sem tole snov že malo pozabil, ampak smo pa imeli pri uvodu v računalništvo ... več o multiplekserjih na strani 104
če se ne motim, si moraš za te multiplekserje na desni za vsakega od njih zapisati te spremenljivke x1, x2, x3 napisati v pravilnostni tabeli ...
x1 x2 x3
0 0 0
0 0 1
0 1 0
0 1 1
1 0 0
1 0 1
1 1 0
1 1 1
prav tako pa to narediš za levega ... potem pa mislim, da samo primerjaš, če so isti izhodi ...
drugače sem tole snov že malo pozabil, ampak smo pa imeli pri uvodu v računalništvo ... več o multiplekserjih na strani 104
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Minimalna disjuktivna oblika oz. konjuktivna oblikaOddelek: Šola | 2012 (1529) | lebdim |
» | matematika (matrike)Oddelek: Šola | 1261 (894) | Math Freak |
» | 7 segmentni LCD prikazovalnik...Oddelek: Šola | 5429 (4609) | mte |
» | cene permutacij help pleaseOddelek: Programiranje | 2057 (1664) | Sergio |
» | pomoč pri linearni algebriOddelek: Šola | 3313 (3164) | whatever |