Forum » Omrežja in internet » itunes, radio ga-ga podcast
itunes, radio ga-ga podcast
dec33 ::
Pozdravljeni,
naročil sem se na podcast: radijsko oddajo Ga-ga, ki bi jo poslušal preko iTunes.
Zanima me zakaj ne morem dostopati do arhiva, za poslušat je namreč na voljo samo 12 oddaj preko tega programa iTunes. Enako je z vsemi drugimi oddajami (toplovod ipd.)
naročil sem se na podcast: radijsko oddajo Ga-ga, ki bi jo poslušal preko iTunes.
Zanima me zakaj ne morem dostopati do arhiva, za poslušat je namreč na voljo samo 12 oddaj preko tega programa iTunes. Enako je z vsemi drugimi oddajami (toplovod ipd.)
zee ::
Morda je samo toliko oddaj v arhivu. RTVSLO je bolj papeska od papeza, kar se tega tice.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Ne, ni no razlog. Na Rtvslo video iskalniku se najde vse oddaje za 4 leta nazaj.
Tudi Winamp najde cel arhiv oddaj samo pri iTunes mi ponudi seznam samo 12 oddaj.
Mogoče je kaj v nastavitvah ali kaj podobnega. Kdo ve kako imeti dostop do arhiva oddaj preko iTunes?
Hvala
Tudi Winamp najde cel arhiv oddaj samo pri iTunes mi ponudi seznam samo 12 oddaj.
Mogoče je kaj v nastavitvah ali kaj podobnega. Kdo ve kako imeti dostop do arhiva oddaj preko iTunes?
Hvala
Cold1 ::
"Arhiv," ki je na voljo v Applovi spletni štacuni pač ni identičen tistemu, ki ga ima RTV. Koliko svoje vsebine bodo RTV-jevci kopirali v Jabolčne iMelodije, in za koliko časa, je odločitev ki je povsem neodvisna od tega kaj hranijo v lastnem arhivu.
Nekateri ponudniki imajo tako na voljo zgolj zadnjo oddajo.
Nekateri ponudniki imajo tako na voljo zgolj zadnjo oddajo.
aha, nisem vedel.
a je kaj drugače v winampu? kateri je dober program za podcaste? Kateri se vam zdi boljši?
a je kaj drugače v winampu? kateri je dober program za podcaste? Kateri se vam zdi boljši?
Oki ::
gPodder je tak, ampak za Radio ga-ga pokaže samo 12 epizod, tako da je verjetno tako na RTV strani.
Oki,
ni res. Lahko kdorkoli preveri, oddaje so za nazaj mislim, da vse do leta 2009, če se ne motim.
Winamp ima kolikor vem celoten arhiv oddaj. A ima sicer kdo izkušnje z Winampom?
ni res. Lahko kdorkoli preveri, oddaje so za nazaj mislim, da vse do leta 2009, če se ne motim.
Winamp ima kolikor vem celoten arhiv oddaj. A ima sicer kdo izkušnje z Winampom?
Oki ::
Ne, tudi v tem gPoddeerju je samo zadnjih 12 epizod. More biti kak druga fora. Lahko da RTV samo toliko shara. Nimam pojma...
Edit: Tudi winamp pokaže samo 12 epizod. Lahko, da jih tebi pokaže več, ker ti jih je že prej downloadal. Lahko, da imaš nastavljeno, da jih sproti downloada.
Edit: Tudi winamp pokaže samo 12 epizod. Lahko, da jih tebi pokaže več, ker ti jih je že prej downloadal. Lahko, da imaš nastavljeno, da jih sproti downloada.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Oki ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 57348 (19758) | Pizzicato |
» | Kateri program uporabljate za poslušanje glasbe? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14160 (9731) | Olórin |
» | Apple iTunes na voljo tudi v SlovenijiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14700 (5553) | opeter |
» | Kako lahko shranim na disk npr. TV Tednik iz spletne strani RTVSLO?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2631 (1928) | denabiker |
» | Napovedana ukinitev oddaje resnična resničnostOddelek: Loža | 2272 (1385) | Tero |