Forum » Pomoč in nasveti » Ohranitev maila operaterja
Ohranitev maila operaterja
rokomet ::
Zadeva je taka... pri siolu sem že od 2003, med drugimi sem uporablja tudi siol domeno za email: example@siol.net
sedaj želim zamenjati operaterja in me zanima če je kakšna opcija, da mi siol ohrani ta email.
hvala lp..
sedaj želim zamenjati operaterja in me zanima če je kakšna opcija, da mi siol ohrani ta email.
hvala lp..
najbiker ::
Pozdravljen.
Tvoj novi operater mora dati zahtevo na siol o ohranitvi email naslova. mesečni strošek za mail je če se ne motim 2.00 eur. Mora pa to biti narejeno ob prenosu k novemu operaterju. Ti le podaj zahtevo novemu operaterju, on pa mora vse urediti z siolom. Sem pred cca pol leta menjaval operaterja iz siola k telemachu, in je bilo kar nekaj klicev, da se je zadeva uredila. Če ne boš podal zahteve ob prenosu, se lahko zgodi, da ti email preprosto ukinejo. Lp.
Tvoj novi operater mora dati zahtevo na siol o ohranitvi email naslova. mesečni strošek za mail je če se ne motim 2.00 eur. Mora pa to biti narejeno ob prenosu k novemu operaterju. Ti le podaj zahtevo novemu operaterju, on pa mora vse urediti z siolom. Sem pred cca pol leta menjaval operaterja iz siola k telemachu, in je bilo kar nekaj klicev, da se je zadeva uredila. Če ne boš podal zahteve ob prenosu, se lahko zgodi, da ti email preprosto ukinejo. Lp.
...:TOMI:... ::
Lahko pa ohraniš naročnino pri siolu in spremeniš naročniški paket v paket za klicni dostop. Pa imaš zastonj mail od siola. Sicer pa se dogovarjajo v EU, da bi ob menjavi operaterja lahko ohranil email od prejšnjega ISPja.
Tomi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Veljavnost e-mail naslova po prekinitvi razmerjaOddelek: Omrežja in internet | 3413 (2497) | nOrO |
» | ISDN brezžični telefonOddelek: Strojna oprema | 4673 (4368) | Han |
» | Izgradnja nove internetne priključne točke ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1948 (1592) | Štrubsi |
» | Znižanje stroškov ADSLja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 11430 (10132) | Lonsarg |
» | Novi SiOL paketi (2048/768 & 4096/768)Oddelek: Omrežja in internet | 2071 (1411) | Cokolesnik |