Forum » Zvok in slika » Zapekanje razl. mp3 na skupen CD
Zapekanje razl. mp3 na skupen CD
Uporabnik-1 ::
Zdravo,
imam par CDjev, tudi starejših ... In sem prišel do ideje, da bi pobral najboljše in to prenesel na en skupen CD ... Sedaj pa imam problem, saj imajo nekatere pesmi iz enega CDja višji zvok kot ostale ... Vklopim radio, začnem predvajati ... Se sliši premalo, glasnost povečam ... Sčasoma pride naslednja skladba, in zvok je ZELO glasen ... Torej, zanima me, če se da VSE mp3 uravnati na isti zvok oz. kakorkoli se že temu reče ... Da ne bi bilo potrebno stalno klikati + in -.
Hvala vnaprej
Lp
imam par CDjev, tudi starejših ... In sem prišel do ideje, da bi pobral najboljše in to prenesel na en skupen CD ... Sedaj pa imam problem, saj imajo nekatere pesmi iz enega CDja višji zvok kot ostale ... Vklopim radio, začnem predvajati ... Se sliši premalo, glasnost povečam ... Sčasoma pride naslednja skladba, in zvok je ZELO glasen ... Torej, zanima me, če se da VSE mp3 uravnati na isti zvok oz. kakorkoli se že temu reče ... Da ne bi bilo potrebno stalno klikati + in -.
Hvala vnaprej
Lp
- spremenilo: Uporabnik-1 ()
Uporabnik-1 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iTunes zacetniske tegobe, ali bi jailbreakOddelek: Mobilne tehnologije | 6460 (5140) | next3steps |
» | matematični nalogiOddelek: Šola | 2620 (2344) | 2loud4u |
» | Katero tipkovnico priporočate?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12288 (8704) | Half-Saint |
» | eTRAY ali SynologyOddelek: Omrežja in internet | 8043 (7174) | bastadu |
» | pomoč pri nalogi fizikeOddelek: Šola | 8394 (7752) | nikica13 |