Forum » Mobilne tehnologije » HTC Desire X-fotoaparat
HTC Desire X-fotoaparat
DeeCoy ::
Pozdravljeni!
Po menjavi ekrana na omenjenem telefonu imam težavo s kamero. V androidu javi napako:"Fotoaparata ni mogoče zagnati". Tudi druge aplikacije nimajo dostopa do kamere(crash). Uporabljati nemorem niti led lučke kot svetilke. Sedaj me pa zanima, je to hw/sf? Če je hw, je napaka najverjetneje na matični al je dost menjava kamere? Če je sf, kako to popravit?
Hvala vnaprej za odgovore.
Po menjavi ekrana na omenjenem telefonu imam težavo s kamero. V androidu javi napako:"Fotoaparata ni mogoče zagnati". Tudi druge aplikacije nimajo dostopa do kamere(crash). Uporabljati nemorem niti led lučke kot svetilke. Sedaj me pa zanima, je to hw/sf? Če je hw, je napaka najverjetneje na matični al je dost menjava kamere? Če je sf, kako to popravit?
Hvala vnaprej za odgovore.
DeeCoy ::
BUMP!
Ugotovil sem, da lučka dela, vendar je Tiny Flashlight iz playa ne zazna, HTCjeva aplikacija svetilka pa jo normalno prižge. Je možno da je šla samo foto enota?
Ugotovil sem, da lučka dela, vendar je Tiny Flashlight iz playa ne zazna, HTCjeva aplikacija svetilka pa jo normalno prižge. Je možno da je šla samo foto enota?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei MATE 20 Pro - VREDEN NAKUPA?! (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16293 (10799) | M-XXXX |
⊘ | Ask Tomson (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 70853 (44779) | bluefish |
» | Predelava webcam-a za Night VisionOddelek: Pomoč in nasveti | 2747 (2107) | romegregor |
» | Katera LED namizna svetilka? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 20438 (17310) | negotiator |
» | Vodotesni telefonOddelek: Kaj kupiti | 4705 (4169) | aljazp |