Forum » Strojna oprema » Dual-channel na asus nForce2
Dual-channel na asus nForce2
daKine ::
Zdravo!
V prirocniku od maticne ASUS A7N8X deluxe sem prebral, da ni vseeno v kateri slot das rame ce hoces dual-channel, tu pa se prepisano iz prirocnika
NOTE: To enhance system performance, utilize dual-channel feature when installing additional DIMMs. You may install DIMMs in the following sequence: Sockets 1 and 3 or Sockets 2 and 3 or Sockets 1, 2 and 3
jaz sem vedno mislil da moras dati rame po vrsti prvo v socket 1 pol 2 ... torej kak je zaj najboljse da dam rame v dva modro obarvana slota na plosci(prvi je crni druga dva pa modra)? al dam en ram v prvi slot drugega pa v tretji?
V prirocniku od maticne ASUS A7N8X deluxe sem prebral, da ni vseeno v kateri slot das rame ce hoces dual-channel, tu pa se prepisano iz prirocnika
NOTE: To enhance system performance, utilize dual-channel feature when installing additional DIMMs. You may install DIMMs in the following sequence: Sockets 1 and 3 or Sockets 2 and 3 or Sockets 1, 2 and 3
jaz sem vedno mislil da moras dati rame po vrsti prvo v socket 1 pol 2 ... torej kak je zaj najboljse da dam rame v dva modro obarvana slota na plosci(prvi je crni druga dva pa modra)? al dam en ram v prvi slot drugega pa v tretji?
morphling1 ::
En modul moraš imet za DC vedno v odmaknjenem slotu, drug modul pa ni važno kje je, ali v drugem ali v tretjem.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
bodom ::
emm...sorry da se vmesam...kaj si mislu s tem "v odmaknjenem slotu", moprh? v 1. al 3.?
thanks, LP
thanks, LP
morphling1 ::
Kaj misliš kaj sem mislil maš tri slote od tega je en odmaknjen, dimm1 je odmaknjen ,dimm 2,3 sta skupaj.
To mora bit jasno kot beli dan
To mora bit jasno kot beli dan
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja pomnilnikaOddelek: Kaj kupiti | 2590 (2268) | Bobr123 |
» | Problem z dodajanjem novih ramovOddelek: Pomoč in nasveti | 799 (701) | TehDucky |
» | Rami 8gbOddelek: Pomoč in nasveti | 1909 (1586) | Xserces |
» | Dual Channel Ram => doseg nižje ferkvence????Oddelek: Navijanje | 1691 (1315) | tiborrr |
» | Dual DDR - ne deluje, čeprav plata podpiraOddelek: Strojna oprema | 1197 (1090) | cbelica |