Forum » Omrežja in internet » Linksys in Netgear
Linksys in Netgear
inbox ::
Živjo,
preden se lotim zadeve me zanima sledeče. Iz siolove škatlice imam preko kabla priklopljen Linksys router, ampak mi v zg. nadstropju slabše lovi, zato sem dobil še Netgear wifi router in bi ga brezžično iz. zg. nadstropja povezal z Linksysom, da bi mi potem Netgear naprej podaljšal domet signala.
Bo šlo to ali bi morala bit Linksys in Netgear povezana s kablom?
preden se lotim zadeve me zanima sledeče. Iz siolove škatlice imam preko kabla priklopljen Linksys router, ampak mi v zg. nadstropju slabše lovi, zato sem dobil še Netgear wifi router in bi ga brezžično iz. zg. nadstropja povezal z Linksysom, da bi mi potem Netgear naprej podaljšal domet signala.
Bo šlo to ali bi morala bit Linksys in Netgear povezana s kablom?
boogie_xlr ::
Boljše bi že bilo, da bi ju povezal s kablom. Ker če je slab signal že do netgeara, ne bo nič boljše, razen če ga postaviš na kakšno "vročo točko" kjer lovi dober signal od linksysa. Sicer pa če imaš še en kanal zaseden, bo še slabše.
inbox ::
Netgeara bom postavu nadstropje višje direkt nad Linksysa kjer je najboljši dignal in dela brez problema. Upam samo da se bosta "najdla". Kako moram narihtat, da mi netgear poveča domet? Kaj moram naredit v nastavitvah?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri ruter?Oddelek: Kaj kupiti | 4825 (2930) | Redman |
» | Kateri ROUTER za cim večjo hitrostjo prenosa (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 21981 (16182) | broken/link |
» | težava z dostopom do IP kamere prek dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 6103 (4609) | nx6325 |
» | RouterOddelek: Strojna oprema | 2572 (1649) | wooted |
» | Wireless router vs. AP (Acces Point)Oddelek: Kaj kupiti | 2218 (1875) | Ballau |