» »

Komponente uspešnosti moškega dandanes

Komponente uspešnosti moškega dandanes

1 2
3
4

jype ::

Relanium> Ni zahteva od nje, ampak dokaz da si sam dost dober in jo znaš dost dobr zrihtat, da ona tega ne bo naredila.

Ti dve reči nista povezani. Glede na želje, fantazije in zahteve do same sebe, bo dekle vedno imelo razloge za avanture in razloge proti. Seveda lahko postaviš jasno pravilo, da tega ne dovoliš: Potem bo to vzela v zakup in se bodisi odpovedala varanju zaradi koristi, ki jih ima od zveze s tabo (lahko te ima rada, lahko ima rada tvoje materialno stanje, lahko je samo dobro vzgojena in razume pomen zaupanja in odgovornosti, ali pa kateregakoli drugega od tisoč možnih vzrokov), ali pa bo te reči pred tabo skrivala.

Brez težav je dekle popolnoma zadovoljno s tvojo "zmogljivostjo", pa si kljub temu želi ali pa vsaj fantazira o rečeh, ki se tebi morda zdijo nesprejemljive. Tako in tako je vse stvar osebnih odločitev, preferenc in vrednot in pametno je, da človek ne slepomiši (kar ne pomeni, da moraš vsakogar vnaprej obtožiti, da je promiskuiteten oportunist, ker nekateri v resnici niso), ker potem reči v odnosu postanejo resnično zoprne.

IMO uspeh lahko imenuješ le to, da lahko ti zagotoviš njej, da je ti ne boš prevaral, ko te bo v kakšnem skritem kotičku po mednožju počohala kakšna tretja, če se ti zdi, da ji to kaj pomeni.

m0LN4r ::

Em, ženske znajo boljše skriti resnico kot moški. Marsikaj požrejo in skrijejo pred javnostjo, kaj šele pred zvestim partnerjem.

Relanium jaz te zastopim popolnoma, ampak če bi mene moja na erasmusu prevarala. Bi ji rekel tak pač je, nebi se čudil. Postavo ma, mlada je itd. nekaj povsem normalnega da spodleže kaki skušnjavi, ampak ker imava odprt odnos in si vse poveva mi bi komot priznala in bi blo vse kul, če me ma še vedno rada. Večina jih pa ne pove.
- Če pove, pove najprej najboljši kolegici.

Sam pr sebi vem, da če si dober igralec, maš občutek za igranje iz gledalištva lahko skriješ še kako hudo skrivnost, tako dobro da jo še sam pozabiš.

Konkreten primer je punca, ki jo je nabrisu moj sošolec v študentu tu pa tam, ko je bila potrebna, njen tip več ne študira in je doma. S tipom je že par let pa še sanja se mu ne da ga je 1 mesec uživala v študentu. Pa pomojem tut nikol nebo zvedu. Ker vemo to samo jaz, moj sošolc in ona. Mene bolik, sošolca tut, za njo pa je tak dobro kot je. Nč se ne pritožuje.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m0LN4r ()

Rias Gremory ::

Če znaš napisat OS v asmju te bo vsaka hotla.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

jype ::

m0LN4r> Em, ženske znajo boljše skriti resnico kot moški. Marsikaj požrejo in skrijejo pred javnostjo, kaj šele pred zvestim partnerjem.

Ah, to je normalen bias v patriarhalni družbi. Če bi več žensk imelo večjo moč in bilo materialno neodvisnih, bi jim bilo treba manj skrivat.

m0LN4r> Postavo ma, mlada je itd. nekaj povsem normalnega da spodleže kaki skušnjavi

No, vidiš - jaz se s tako, ki niti sama sebe nima pod kontrolo, ne bi zapletel - ampak vsak ima svoje prioritete in za nekatere je na prvem mestu uživanje življenja, za druge pa kaj drugega.

Rias Gremory> Če znaš napisat OS v asmju te bo vsaka hotla.

Pri tem je pomembno, da je ASM za kakšno sodobnejšo platformo od x86.

Jerry000 ::

Me pazanima, kok od vas je ze varalo? Tko..."nehote". Da ste bili nekje in da so se vam fantazije zgodile, vas je kera ob pravem trenutku zapelala,...

m0LN4r ::

Praviš, da zvesta ženska, ki nikoli nebi spodlegla skušnjavi in ne pogleda za boljšim tipom kot si ti, ker si ne upa in se je odločila, da bo vedno stabo pa tudi če ve, da bi lahko bilo skom drugim srečnejša, ampak saj nikoli nebo zvedla oz. imela možnosti ugotovit, ker si mora pred tem zapirat oči, saj je vezana s tabo. S tako pa bi se zapletel? Taka je normalna?
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Daliborg ::

varati je vsakemu drugačen pojem! tako da se zjasni najprej kaj je to zate varanje :)

lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

Invictus ::

Za moškega je varanje vtikanje tiča nekam drugam ...

Ženske imajo pa za varanje več opcij.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

jype ::

m0LN4r> Praviš, da zvesta ženska, ki nikoli nebi spodlegla skušnjavi in ne pogleda za boljšim tipom kot si ti,

Ne. Pravim, da odgovorna ženska poskrbi, da se ne znajde v situaciji, ki bi jo lahko obžalovala. Za boljšim tipom od mene sicer ne more gledat, ker nima dovolj močnega teleskopa, ampak pravo vprašanje je seveda, ali si sploh želi komplicirat življenje s poizkusi doživetij, ki so spletena v glavi. Večina ljudi zelo jasno loči fantazije od realnosti.

m0LN4r> ker si ne upa in se je odločila, da bo vedno stabo pa tudi če ve, da bi lahko bilo skom drugim srečnejša, ampak saj nikoli nebo zvedla oz. imela možnosti ugotovit, ker si mora pred tem zapirat oči, saj je vezana s tabo. S tako pa bi se zapletel? Taka je normalna?

Ne, s tako se ne bi zapletel. Če je normalna? Ne vem. Vsekakor je zelo pogosta. Želeti si vedno najboljše je vsekakor normalno, hkrati je pa patološko za seboj puščati opustošenje.

Invictus> Za moškega je varanje vtikanje tiča nekam drugam ...

V tračno enoto?

D3m ::

Zame bo uspešnost, če se uspem vseliti v moj prizidek meseca julija.
|HP EliteBook|R5 6650U|

jype ::

D3m> Zame bo uspešnost, če se uspem vseliti v moj prizidek meseca julija.

Želim ti veliko uspeha!

Invictus ::

jype je izjavil:


Invictus> Za moškega je varanje vtikanje tiča nekam drugam ...

V tračno enoto?

Tudi lahko. kako se že temu reče? Trakofilija?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

m0LN4r ::

Za boljšim tipom od mene sicer ne more gledat, ker nima dovolj močnega teleskopa,

Hehe. Made my day. Hvala :D
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Jerry000 ::

No povejte kaj je za vas varanje in ce ste se spustili kdaj v avanturco "nehote":)

jype ::

Jerry000> No povejte kaj je za vas varanje in ce ste se spustili kdaj v avanturco "nehote":)

IMO je varanje kar vsako zanemarjanje potreb partnerja brez vzrokov, s katerimi bi se partner strinjal.

Prepričan sem tudi, da ni bistvene razlike med spolnimi odnosi s tretjimi osebami, ali pa klepetanju z njimi v bifeju, medtem ko se partner utaplja v delu.

D3m ::

Sem. 5-6 let nazaj.
|HP EliteBook|R5 6650U|

kr1ženska ::

Ma js ne vem.. Ko se govori o prevarah vedno ločujete moške in ženske-ne razumemm zakaj. Moši in žensko smo isti k***! Tko kot te lahko ženska prevara, tko lahko tip žensko prevara. Tko kot lahko moški ženski to skriva, tko je lahko tudi ženska moškemu.
Ne gre se tuki za to kdo je na splošno bolši igralec, gre se zato, kakšen igralec oziroma kako iskren oz. koliko ima pod streho pospravlen tvoj partner.

Za tiste bogataše z hudimi pleh pi*** tuki se pa mal vprašte. Al res hočte hudo bejbo ki bo z vami čist sam zarad dnara? Taka vas bo pustila takoj ko se vas bo naveličala ali ko bo dobila vse kar je hotla oziroma vas je že vmes miljonkrat varala. Al je res bistvo, da se loh pokažeš z luštno punco in si za tisto urco "frajer" pa nesrečen v srcu?

No, ne ozirajte se na druge, pustite bz statistike pri meru. Osredotočite se nase, na svoje želje in izbirajte tako z razumom kot s srcem.

Varala pa še nisem, nikdar. V kolikor pride tako daleč, da začneš resno razmišljat o tem, mora bit v zvezi nekaj hudo narobe in sm tipa še zmeri kmalu za tem pustila.
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard

Jerry000 ::

Punco da se razkazujes okoli je nesmisel zame. Bogatuni naj majo take, sam ne vrjamem da je to to, ko se bo slekla bo ista kot vse ostale. Vsaka zenska se lahko v hudaco spremeni.

Varanje da bi bil klepet v bifeju se nebi strinjal. Ker govoris lahko z komerkol, to se ni hudo dejanje. Najbol na k mi grejo pa tisti k prepovejo druzenje z frendi...wtf.

jype ::

kr1ženska> Ko se govori o prevarah vedno ločujete moške in ženske

Nepošteno se mi zdi, da to očitaš kar vsem, glede na to, da sem se zelo potrudil kar najbolj generalizirati prispevek.

kr1ženska> Al res hočte hudo bejbo ki bo z vami čist sam zarad dnara?

Čemu vendar ne?

kr1ženska> Taka vas bo pustila takoj ko se vas bo naveličala ali ko bo dobila vse kar je hotla oziroma vas je že vmes miljonkrat varala. Al je res bistvo, da se loh pokažeš z luštno punco in si za tisto urco "frajer" pa nesrečen v srcu?

Ni nujno, da si nesrečen v srcu. Za nekatere je življenje zaporedje obdobij užitka z občasnimi zoprnimi prekinitvami, ki se hitro zaključijo.

Jerry000> Vsaka zenska se lahko v hudaco spremeni.

To vsekakor drži:

http://www.graciehagen.com/lllusions-of...

Jerry000> Varanje da bi bil klepet v bifeju se nebi strinjal. Ker govoris lahko z komerkol, to se ni hudo dejanje. Najbol na k mi grejo pa tisti k prepovejo druzenje z frendi...wtf.

Klepet v bifeju tukaj ni odločujoča komponenta. Prebrati moraš celotno poved.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Jerry000 ::

Dobr tle je uprasanje, ti je pomembna ljubezen pa da se stekata al pa zgol samo sez. Ce je samo sex pol ja, bi bil z tako punco...itq ni vec kot bootycall. Ampak ce pa na dolgi rok gledas, mi je pa vecji uzitek z nekom deliti ljubezen, sreco, cas, sex,...

jype ::

No, vidiš - če čas takrat ko partner dejansko potrebuje tvojo prisotnost raje deliš s kom drugim, potem IMO že varaš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

jebiveter2 ::

Taka vas bo pustila takoj ko se vas bo naveličala ali ko bo dobila vse kar je hotla oziroma vas je že vmes miljonkrat varala. Al je res bistvo, da se loh pokažeš z luštno punco in si za tisto urco "frajer" pa nesrečen v srcu?


My god you are desperate for a decent guy
Celo bistvo tvojega obstoja (nočeš bit kot ostale trape) se poruši, ko vidiš da bo tip vzel raje tisto ki 'rada da'

Aston_11 ::

To je podobno temu, ko pogledaš kakšno dobro bejbo in si misliš, kako bi jo, ti pa je kristalno jasno, da je ne boš.

Jerry000 ::

jype je izjavil:

No, vidiš - če čas takrat ko partner dejansko potrebuje tvojo prisotnost raje deliš s kom drugim, potem IMO že varaš.


To je drugace kar sem rekel. Ce te partner potrebuje si itq pri njemu. Ampak pravim, gres z frendi ven, al pa si na kosilu al pa karkol, in ce ti z neko punco malo chatas ni nic narobe, lahko tut s tipom. To da pa raj cas z drugimi delis ko te partner potrebuje je kvecjemu nesramnost, varanje odvisno kako delis cas z drugim

jype ::

Jerry000> Ampak pravim, gres z frendi ven, al pa si na kosilu al pa karkol, in ce ti z neko punco malo chatas ni nic narobe, lahko tut s tipom.

Seveda ni nič narobe. Jaz nisem rekel, da se moraš izolirat od vesolja, dokler si v zvezi. Pomembno je le, da imaš popolnoma jasne prioritete, kjer partner idealno ni na zadnjem mestu.

Jerry000> To da pa raj cas z drugimi delis ko te partner potrebuje je kvecjemu nesramnost, varanje odvisno kako delis cas z drugim

Ne, v resnici ni razlike, če ti uživaš v spolnih odnosih z drugimi ljudmi, ali pa če v šahovskih partijah - če zaradi tega zanemarjaš partnerja.

Če ga ne, potem IMO ne gre za varanje, ne glede na to kaj počneš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

BlackMaX ::

vostok_1 je izjavil:

Zanimivo branje. Z nečim se strinjam z drugim ne. V lastnih izkušnjah sem imel ženske kot jih članek navaja. In sem osebno tudi tak, ki uživam ko ženska uživa. Obratno...rarely.
Ampak spet, vse se vrti okoli žensk. Moški svet se vrti okoli žensk, še jype-tov pa čeprav tega ne bi rad priznal.


Pretekla obdobja grozna kot so bila za ženske imajo tudi drugo plat. Patriarhalna družba je nekako omogočala skoraj vsem moškim a reasonably fair chance. Sedaj ko tega ni več, ogromno "neprimernih" bo izviselo. Good or bad? Neither IMO. Pač evolucija.

Vem le, da tisti ki bo izumu pristne sex androide ter in-vitro otroke bo najbogatejši, najslavnejši in največji revolucionar since history began. Presegel ga bo le kreator Protokola.
Potem bomo vsi kot bonoboti prosperirali.
Druga opcija je da postanemo vsi "hipiji" po jypetovo.


Personally...i'm betting on the sexdroids. ;)


Gledaš serijo Almost Human xD

kr1ženska je izjavil:

antasycamp> zanimivo, po 5-ih letih študentskega doma im 3-eh letih v študentski organizaciji nise spoznala niti eno tako punco, ki bi tkole veselo varala tipa. Pa sm bla močan magnet za folk s problemi in težavami.
So punce delale traparije, ampak samske. Tiste ta zaljubljene so se običajno kmalu izselile iz študenta in šle k tipu oz. domov živit oz. so ble zloo mal v štuentu nasploh. Če je biu kak žur so običajno na začetku med debato omenle mal svojga tipa, tak da se je vedl da so zasedene.
Katere pa očitno niso bile tako močno zaljubljene so šle pa s tipom narazn kmalu po tem ko so prišle u študenta. Torej so ble samske in ni greh če počnejo traparije.

Sm pa spoznala 4 tipe ki so svoje punce varali ob vsaki priliki. En je rekel, da je s punco samo zato, da ne bo nekoč ostal sam. Ima en back up.


Take osebe bi vse v jamo vrgu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: BlackMaX ()

Vajenc ::

Težko je govoriti katere komponente potrebuje moški, če ne poznamo njegove zgodbe, okolja, vzgoje... Če bi imele vse ženske enake kriterije pri izbiri moškega, bi nas bila večina moških brez partnerice. Ene postanejo mokre, ko vidijo zlato uro v dragem avtu ne glede iz kje ura visi, spet druge se ne morejo upreti velikemu qurcu, enim je pomembno, da je priljubljen v svojem in/ali njenem okolju, ene pa najraj vidijo, da je brez prijateljev...
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

jype ::

Vajenc> spet druge se ne morejo upreti velikemu qurcu

Za takšne ljudi je precejšnja škoda, da je treba genitalije skrivat v javnosti (ker zlate ure in dragega avtomobila pa iz nekega razloga ni treba).

m0LN4r ::

kr1ženska> Varala pa še nisem, nikdar. V kolikor pride tako daleč, da začneš resno razmišljat o tem, mora bit v zvezi nekaj hudo narobe in sm tipa še zmeri kmalu za tem pustila.

Točno tako je govorila tista, k jo je moj sošolc nabrisu in ima še vedno istega tipa. Stem da ona ni razmišljala o tem, ampak storila.
Tiste, ko o varanju razmišljajo tudi ostane pri tem, da samo razmišljajo. One ta druge zvezdica, pa kot iz neba, pride iz abs. pa "dragi pridi v sobo, da se neki pogovoriva"

Vem da so izjeme, ampak očitno po 4 letih v študentu in 2 leti po tistem v stanovanju, so se te šankovske enovrstičnice izkazale za dokaj resnične v vsakdanjem lajfu.

Nikol pa nebom razumel žensko, ki pusti tipa en dan (po 1-2 letni zvezi) in čez točno 7 dni se drži z drugim za rokice in greta skupi v sobo v študentu. Čakaj malo.
Če je bla tak zvesta in je v 6 dnevih od ločitve spoznala drugega in sta si že tako blizu, kot da bi se poznala par tednov. Je očitno ful bla zvesta... al nevem.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m0LN4r ()

Vajenc ::

jype je izjavil:

Vajenc> spet druge se ne morejo upreti velikemu qurcu

Za takšne ljudi je precejšnja škoda, da je treba genitalije skrivat v javnosti (ker zlate ure in dragega avtomobila pa iz nekega razloga ni treba).

Sej zato se v pajkicah pedalira.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

jype ::

Shit, pogruntal me je :|

kr1ženska ::

jype> govorim da statistični podatki ne pomenijo nič. Lahko je 90% vrjetnost da moški varajo in 10% vrjetnost da ženske varajo, pa bo pol en tip naletel parav na punco ki paše v tistih 10% in ne bo razumel kako je to mogoče. Kot potem nadaljujem, pomembno je kakšnega partnerja imaš ti in ne kakšni so drugi.

m0LN4r> vseeno mi je, kaj govorijo druge. Jaz zase vem in imam mirno vest.
Običajno se partnerstvo konča takrat, ko nekdo najde nekoga "boljšega".

jebiveter2> Prav nasprotno. Vedno sem trdila da sem kot ostala dekleta. Nagonsko bitje ki jo sili naprej želja po preživetju. Imam pa svoja načela in pravila preko katerih ne grem. Obupana? Prav nasprotno. Zelo srečna, pa ne sama.
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard

m0LN4r ::

Kako pa veš, da je drugi boljši, če trenutnega nočeš varat? Sem radoveden.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

gruntfürmich ::

hudo ste zašli iz teme.

alexa-lol je izjavil:

Veliko denarja na banki.. 2000€, 20 000€, 200 000€,...
Visoka plača... 1000€, 1500€, 5000€ ?


lol
ne vem kako lahko sploh tlačiš noter take mizerije kot so nepodčrtane...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

fantasycamp ::

m0LN4r je izjavil:

Kako pa veš, da je drugi boljši, če trenutnega nočeš varat? Sem radoveden.



Vajenc ::

jype je izjavil:

Shit, pogruntal me je :|

Ni blo težko. Tvoj malikovalec orkaa (alterego?) je nekoč govoril, da obstaja filmček, ko jype nag skače v vodo in se mora kljub nepopolni postavi na vse pretege otepati žensk.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

kr1ženska ::

m0LN4r je izjavil:

Kako pa veš, da je drugi boljši, če trenutnega nočeš varat? Sem radoveden.

Običajno pride pol do varanja, sam ko pride tolk deleč je že itq neki precej narobe v zvezi.
Če je pa to letelo neposredno name, jaz sem bila vedno po tem, ko sem šla s tipom narazn še lep čas samska. Ko lep čas poskušaš rešit stvari v zvezi in ne gre, meni se je pol vedno pasal mal umaknit stran od tega. Pustit tist za sabo in it naprej.

Obstaja pa še ena vrjanta, ki sem jo nekajkrat vidla pri puncah. Preprosto ne znajo bit same. Tako so navajene bit z nekom, da si takoj poiščejo drugega.
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard

fantasycamp ::



Obstaja pa še ena vrjanta, ki sem jo nekajkrat vidla pri puncah. Preprosto ne znajo bit same. Tako so navajene bit z nekom, da si takoj poiščejo drugega


Zato pa mislim da je tok varanja, večina sploh ni zaljubljena, ampak samo so v vezah ker ne morejo bit sami in čakajo tiste iskre...

Invictus ::

kr1ženska je izjavil:


Obstaja pa še ena vrjanta, ki sem jo nekajkrat vidla pri puncah. Preprosto ne znajo bit same. Tako so navajene bit z nekom, da si takoj poiščejo drugega.

So dokler nimajo otrok. Potem postane froc večji fokus kot partner. In po prekinitvi partnerstva ne rabi drugega tipa. Vsaj ne resnega. Zabava pa pač ne škodi ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Jerry000 ::

Jp, poznam tak primer. Je zvesta, ne vara ampak ko je samska ne zna bit samska

m0LN4r ::

Take samske imaš lahko kolko hočeš, če si EUR uspešen EUR moški. Maš dnar, posledično eno ali več lepih bab. Pa lažje boš najdu tapravo :D Sicer pa who cares važn je da si car, ko ti ena taka stopi ven iz avta, pr šestdesetih.

Če hodiš naokoli z lepo babo, te bodo tudi prej druge lepe htele, k vidjo da si očitno EUR uspešen EUR v nečem.

Kak je že bla tista ko je marko dal 200EUR napitnine študentki? Živela srečno do konca svojih dni...
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m0LN4r ()

francek1 ::

Uspešen moški je tisti, ki uspe zaslužit več denarja, kot ga žena uspe potrošit.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Jerry000 ::

Ne trosijo use zenske denarja, tut moski ga trosjo. Tvoja trditev ne drzi

jype ::

m0LN4r> Sicer pa who cares važn je da si car, ko ti ena taka stopi ven iz avta, pr šestdesetih.

Mislim, da pri šestdesetih ne bom imel avtomobila. Kaj mi torej preostane?

vostok_1 ::

Ob tvojem premoženju jype, bi si lahko vsaj karbonca privošču. Nevem pa kako kolesarji gledate na tiste z boljšimi kolesi.

P.S.



Definitivno pleh pi***

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: vostok_1 ()

jype ::

vostok_1> bi si lahko vsaj karbonca privošču.

Jasno. Saj bi si tudi BMWja lahko.

Le pojma nimam, kaj naj s tako rečjo počnem.

vostok_1> Definitivno pleh pi***

Definitivno ni kolesarka, ker imajo kolesarke drugačne noge.

korenje3 ::

jype je izjavil:

vostok_1> bi si lahko vsaj karbonca privošču.

Jasno. Saj bi si tudi BMWja lahko.

Le pojma nimam, kaj naj s tako rečjo počnem.

vostok_1> Definitivno pleh pi***

Definitivno ni kolesarka, ker imajo kolesarke drugačne noge.


po moje se pritiska na pedala.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

jebiveter2 ::

jype je izjavil:

m0LN4r> Sicer pa who cares važn je da si car, ko ti ena taka stopi ven iz avta, pr šestdesetih.

Mislim, da pri šestdesetih ne bom imel avtomobila. Kaj mi torej preostane?


jype ::

Hud je. Kje to kupim?

Rias Gremory ::

Tist ni več in.

Zdej rabš tole http://www.segway.com/
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
1 2
3
4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako se odločiti (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25031029 (27447) bluefish

Je sploh še kdo zvest svojemu partnerju? (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
68194591 (79761) bluefish

V razmerju s punco ter oziranje za drugimi dekleti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
36978885 (68299) bluefish

Kaj bi vi storili če bi vas partner varal? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17527937 (23405) Gandalfar

Več podobnih tem