Forum » Pomoč in nasveti » Naročilo iz tujine (+ zaščita izdelka)
Naročilo iz tujine (+ zaščita izdelka)
nejko15 ::
Živjo,
Nisem točno vedel kako nasloviti tole temo.
Rad bi naročil prenosnik iz Amazona, pa se vedno ustavi, ko zraven vzamem tudi tisto dodatno zavarovanje za izdelke, saj pravijo da ga ne morem vzeti ker sem iz Slovenije.
Zato me zanima, če morda poznate kako tujo trgovino, ki pošilja v Slovenijo in ima možnost tega dodatnega zavarovanja (tako kot ima Mimovrste Mimoskrbi - torej da ti krijejo tudi poškodbe, ki si jih naredil sam).
Nisem točno vedel kako nasloviti tole temo.
Rad bi naročil prenosnik iz Amazona, pa se vedno ustavi, ko zraven vzamem tudi tisto dodatno zavarovanje za izdelke, saj pravijo da ga ne morem vzeti ker sem iz Slovenije.
Zato me zanima, če morda poznate kako tujo trgovino, ki pošilja v Slovenijo in ima možnost tega dodatnega zavarovanja (tako kot ima Mimovrste Mimoskrbi - torej da ti krijejo tudi poškodbe, ki si jih naredil sam).
Daliborg ::
Vsaka zavarovalnica ti lahko zavaruje. Predloži jim račun in ga zavaruj.
Edit: Najbolje da se obrneš na zavarovalnico in tam povprašaš glede premij.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daliborg ()
Vsaka zavarovalnica ti lahko zavaruje. Predloži jim račun in ga zavaruj.
Hvala za odgovor. Imel sem v mislih bolj zaščito, ki jo kupiš poleg izdelka (tako kot recimo pri Mimovrste, Bigbangu, ali na Amazonu).
Ampak bom pa vsekakor pogledal tudi to opcijo, hvala! Vendar zavarovalnica mi verjetno ne bi krila škode, če mi pade prenosnik recimo po tleh in preneha delovati?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejko15 ()
bluefish ::
Vendar zavarovalnica mi verjetno ne bi krila škode, če mi pade prenosnik recimo po tleh in preneha delovati?Odvisno od police. Tako kot pri teh dodatnih zaščitah, ki pravzaprav niso nič drugega kot zavarovanje.
Aha. Hvala :)
Ima mogoče kdo kakšno izkušnjo s katero izmed zavarovalnic glede tega?
Šimpanz ::
Itak da ne moreš zavarovati, ker vsaka zavarovalnica pokriva določeno območje, torej recimo zavarovalnica iz recimo ZDA ne bo zavarovala naprave iz kokoške. Pokliči na nekaj naših zavarovalnic in povprašaj po zavarovanju pred fizičnimi poškodbami in okvarami pa bo.
Daliborg ::
Šimpanz. Ne ropotaj.
OP naredi tako kot sem ti rekel, in kot je bluefish tudi dodal-se pravi odvisno od police. Lahko ti pa tudi jaz samo transportno-zavarujem ampak moraš potemtakem tudi pri meni prevoz naročit ;) .
Pa še vseeno, vljudno pokliči na zavarovalnico in se pozanimaj o premijah in vedi da moraš natačno jim povedati kaj vse želiš zavarovati torej, ti želiš transportno zavarovanje in zavarovanje pred morebitnimi poškodbami v primeru nepravilnega ravnanja.
lp.
OP naredi tako kot sem ti rekel, in kot je bluefish tudi dodal-se pravi odvisno od police. Lahko ti pa tudi jaz samo transportno-zavarujem ampak moraš potemtakem tudi pri meni prevoz naročit ;) .
Pa še vseeno, vljudno pokliči na zavarovalnico in se pozanimaj o premijah in vedi da moraš natačno jim povedati kaj vse želiš zavarovati torej, ti želiš transportno zavarovanje in zavarovanje pred morebitnimi poškodbami v primeru nepravilnega ravnanja.
lp.
Format life:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj storiti ob prometni nesreči - zavarovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 21272 (13844) | ...:TOMI:... |
» | Starejše stanovanje: zavarovanje premičnin ali nepremičnin?Oddelek: Loža | 2586 (2135) | Magic1 |
» | Zavarovalnica Maribor - ukraden avtoOddelek: Loža | 10384 (9098) | francek1 |
» | Zavarovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24651 (23269) | igor37 |