Forum » Sedem umetnosti » The Wolf of Wall Street + Katarina Čas
The Wolf of Wall Street + Katarina Čas
Temo vidijo: vsi
jype ::
Kudos Marcelu. Sem pogledal Studio Situ intervju in sploh ne omeni golote. Bravo.
Isotropic> upostevajte, da se ni nikoli rodila. tle je ključ postave (+ telovadba valda)
Rojstvo postave ne spremeni (razen začasno). Sprememba življenskega sloga, ki je združena z materinstvom, ima znatno večje posledice, če ženska ni disciplinirana - kar je težko, če je nihče nikoli ne razbremeni skrbi za naraščaj.
Isotropic> upostevajte, da se ni nikoli rodila. tle je ključ postave (+ telovadba valda)
Rojstvo postave ne spremeni (razen začasno). Sprememba življenskega sloga, ki je združena z materinstvom, ima znatno večje posledice, če ženska ni disciplinirana - kar je težko, če je nihče nikoli ne razbremeni skrbi za naraščaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Engineer_ ::
Kudos Marcelu. Sem pogledal Studio Situ intervju in sploh ne omeni golote. Bravo.
vseeno je intervju na ravni žurnala.
citiram:
Ob koncu pa gostja ki ji je uspel preboj v filmsko meko, Katarina Čas.
preboj zaradi 1 stranske vloge. facepalm. Ali je bil to preboj ali ne se bo pokazalo če dobi še kakšno zanimivo vlogo. (seveda držim pesti da se ji to zgodi, samo kritiziram klastičen slovenski novinarski senzacionalizem).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Engineer_ ()
Engineer_> vseeno je intervju na ravni žurnala.
Ne, ni.
Engineer_> preboj zaradi 1 stranske vloge. facepalm.
Ne zamerim ti, ker si se verjetno tak že rodil.
Engineer_> samo kritiziram klastičen slovenski novinarski senzacionalizem
http://www.imdb.com/title/tt1772288/
Ne, ni.
Engineer_> preboj zaradi 1 stranske vloge. facepalm.
Ne zamerim ti, ker si se verjetno tak že rodil.
Engineer_> samo kritiziram klastičen slovenski novinarski senzacionalizem
http://www.imdb.com/title/tt1772288/
detroit ::
Uff kakšne debate na temo nage lule...
Film nism gledal niti mi ga najbrž ne bo uspelo, ženska se seksi giblje iz gifa razvidno A+, gištel za 38letnico uredu (seen better, and plenty worse). Svaka čast da je uspela tam ko je dinar in ne samo tuki v iamfoušlandu.
Imam pa vsekakor nek feeling da recimo če bi bil moški igralec z istimi sposobnostmi, da ne bi prišel nikamor. Čednim ženskam se preproge kar same polagajo pred njih. Je pa seveda res, da je takih miljardo in da morajo znati izstopati tudi z ostalimi stvarmi. Skratka čestitke, še na mnoge filme.
Film nism gledal niti mi ga najbrž ne bo uspelo, ženska se seksi giblje iz gifa razvidno A+, gištel za 38letnico uredu (seen better, and plenty worse). Svaka čast da je uspela tam ko je dinar in ne samo tuki v iamfoušlandu.
Imam pa vsekakor nek feeling da recimo če bi bil moški igralec z istimi sposobnostmi, da ne bi prišel nikamor. Čednim ženskam se preproge kar same polagajo pred njih. Je pa seveda res, da je takih miljardo in da morajo znati izstopati tudi z ostalimi stvarmi. Skratka čestitke, še na mnoge filme.
Skero
detroit> Imam pa vsekakor nek feeling da recimo če bi bil moški igralec z istimi sposobnostmi, da ne bi prišel nikamor.
Ne ga srat, no, saj smo v tej temi že omenili enega:
http://www.imdb.com/name/nm0411964/
xCore ::
wtf... nikol ču za njega pa taki car :)
zgleda smo res blinded by boobs
zgleda smo res blinded by boobs
.:R Š T:. [.: Trust is a weakness :.]
dzinks63 ::
Npr. Branko Džurić je igral v ameriškem filmu: V deželi krvi in medu, pod scenarijem in režijo Angeline Jolie
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
Invictus ::
Tega pa sploh nisem vedel. Super zanj ... Vedno bad guy . Tako neslovensko ...
upostevajte, da se ni nikoli rodila. tle je ključ postave (+ telovadba valda)
Ženska lahko rodi, telovadi in se spravi nazaj v prejšnjo postavo. Vključno z ozkostjo rodilnega kanala ...
Npr. Branko Džurić je igral v ameriškem filmu: V deželi krvi in medu, pod scenarijem in režijo Angeline Jolie
Ma ja, ta film je bil kar nekaj. Pač izkoriščanje vojne v Bosni za malo kvazi humanitarne promocije ... Predvsem za Angelino.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Invictus ()
alexa-lol ::
no, kakor sem rekel, upam da se bo vloga dejansko splačala. da ni samo 5 minut slave.
PS Vloga je vloga. Leonardo DiCaprio tud v Basketball Diaries igra zadrogiranca pa to ne pomeni da je drogeraš.
primerjava nivoja igranja Dicapria in Čas ni na mestu.
nisem primerjal njunih sposobnosti, rekel sem da je to pač specifika igralskega poklica.
Sriple Tix ::
Tudi Savina Geršak se je precej proslavila v Hollywoodu, dokler se ni prostovoljno odrekla filmski karieri.
http://www.imdb.com/name/nm0314789/?ref...
Zanimivo, da o njej ne najdem poštenega članka v slovenščini (seveda bo kdo zanesljivo našel kakšnega, zato se mu vnaprej zahvaljujem).
http://www.vijesti.me/kultura/savina-ge...
http://www.imdb.com/name/nm0314789/?ref...
Zanimivo, da o njej ne najdem poštenega članka v slovenščini (seveda bo kdo zanesljivo našel kakšnega, zato se mu vnaprej zahvaljujem).
http://www.vijesti.me/kultura/savina-ge...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sriple Tix ()
Okapi ::
nikol ču za njega pa taki carŽeljko je v zadnjih 20 letih igral v skoraj vseh boljših ameriških nadaljevankah, vsaj po eno epizodo. Ne vem, če je sploh še kakšen, ki bi se lahko pohvalil z boljšim in večjim seznamom.
... he reveals that his contract now includes a rider to ensure that the character Ž in "Željko" does not appear as Z in the credits.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
detroit ::
Tud jst nism vedu za tega:) No ja ava tudi temu;)
v bistvu mi je znan pa nism vedu da je naše gore ...
v bistvu mi je znan pa nism vedu da je naše gore ...
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()
Nissan_GTR ::
včeraj pogledal film... film je soliden, vendar je malo preveč narejen na isto foro kot Good Fellas, no saj ga je isti režiser delal...
Katarini pa vsaka čas, da je prišla v tak visokoproračunski film s tako slavnim režiserjem in za promocijo Slovenije.
Me je pa zmotilo, da so v filmu pričakovano sfrizirali življenjepis Jordana Belforta. Tip je židovski prevarant, da bolj ne more biti. V filmu pa dvakrat zavedejo gledalce s terminom "Wasp" White anglosaxon protestant, da so spet drugi grdi, samo židi, ki kradejo na wall streetu ne.
Katarini pa vsaka čas, da je prišla v tak visokoproračunski film s tako slavnim režiserjem in za promocijo Slovenije.
Me je pa zmotilo, da so v filmu pričakovano sfrizirali življenjepis Jordana Belforta. Tip je židovski prevarant, da bolj ne more biti. V filmu pa dvakrat zavedejo gledalce s terminom "Wasp" White anglosaxon protestant, da so spet drugi grdi, samo židi, ki kradejo na wall streetu ne.
Nissan_GTR> da so spet drugi grdi, samo židi, ki kradejo na wall streetu ne.
Grdi židi so ziher že iznašli humane tablete zoper antisemitizem. Obišči zdravnika!
Grdi židi so ziher že iznašli humane tablete zoper antisemitizem. Obišči zdravnika!
francek1 ::
Iz filma sem namesto neke promocije Slovenije odnesel vtis, da v Sloveniji živijo kurbe, ki švercajo....
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
francek1 ::
And thats a bad thing ?
Hja, eni smo pač rajše slovenceljni kot kurbe....kakor kdo...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Heisenberg ::
ravno pogledal tale film, ne morem verjet kakšna reklama "slovenija!" kaj takega pa še ne hehehe Največja promocija slovenije vseh časov, kakšni športniki in politika blabal...nothing sells like sex ! :)
hojnikb ::
Heisenberg je izjavil:
ravno pogledal tale film, ne morem verjet kakšna reklama "slovenija!" kaj takega pa še ne hehehe Največja promocija slovenije vseh časov, kakšni športniki in politika blabal...nothing sells like sex ! :)
a-a-a-ampak sex je slaba stvar...
vsaj tko razbiram iz zgornjih postov.
#brezpodpisa
oo7 ::
Znane so nominacije za oskarje med njimi tudi The wolf of wall Stret
Gravity 10 nominacij
American Hustle 10 nominacij
12 Years a Slave 9 nominacij
Dallas Buyers Club 6 nominacij
Nebraska 6 nominacij
Captain Phillips 6 nominacij
The Wolf Of Wall Street 5 nominacij
Her 5 nominacij
http://blogs.indiewire.com/theplaylist/...
Gravity 10 nominacij
American Hustle 10 nominacij
12 Years a Slave 9 nominacij
Dallas Buyers Club 6 nominacij
Nebraska 6 nominacij
Captain Phillips 6 nominacij
The Wolf Of Wall Street 5 nominacij
Her 5 nominacij
http://blogs.indiewire.com/theplaylist/...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Invictus ::
Iz filma sem namesto neke promocije Slovenije odnesel vtis, da v Sloveniji živijo kurbe, ki švercajo....
Saj Slovenci švercamo uradno že od časov Martina Krpana ... Se pravi nič novega.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
WarpedGone ::
Saj Slovenci švercamo uradno že od časov Martina Krpana ... Se pravi nič novega.
Ne sam da švercamo, švercamo orožje!
(angleška sol = smodnik)
Zbogom in hvala za vse ribe
Heisenberg je izjavil:
a-a-a-ampak sex je slaba stvar...
vsaj tko razbiram iz zgornjih postov.
slovenija je omenjena kot kurbišče. kje je tu "reklama" nevem.
detroit> Imam pa vsekakor nek feeling da recimo če bi bil moški igralec z istimi sposobnostmi, da ne bi prišel nikamor.
rekel je ISTIMI SPOSOBNOSTMI.
Zgodovina sprememb…
Engineer_> rekel je ISTIMI SPOSOBNOSTMI.
Mhm, saj imata iste sposobnosti. Al se tebi še vedno zdi, da se sposobnosti merijo v obliki telesa?
Mhm, saj imata iste sposobnosti. Al se tebi še vedno zdi, da se sposobnosti merijo v obliki telesa?
Engineer_> rekel je ISTIMI SPOSOBNOSTMI.
če gledano sposobnost igranja, nista na isti stopnji. Niti približno. Je Željko precej sposoben igralec, ne le voditelj glasbenih oddaj.
Razen če te bi Željko deluje kot primeren človek za vodenje glasbene oddaje Atlantis?
Če gledamo telesno pa seveda Katarina zmaga. Drugega razloga, zakaj bi dobila vlogo v tem filmu, ne vidim.
Zgodovina sprememb…
Engineer_> če gledano sposobnost igranja, nista na isti stopnji. Niti približno.
Si prepričan?
Engineer_> Je Željko precej sposoben igralec, ne le voditelj glasbenih oddaj.
Ja, saj Katarina tudi.
Engineer_> Če gledamo telesno pa seveda Katarina zmaga.
Aja? Po čem to sklepaš?
Engineer_> Drugega razloga, zakaj bi dobila vlogo v tem filmu, ne vidim.
Marsičesa ne vidiš.
Si prepričan?
Engineer_> Je Željko precej sposoben igralec, ne le voditelj glasbenih oddaj.
Ja, saj Katarina tudi.
Engineer_> Če gledamo telesno pa seveda Katarina zmaga.
Aja? Po čem to sklepaš?
Engineer_> Drugega razloga, zakaj bi dobila vlogo v tem filmu, ne vidim.
Marsičesa ne vidiš.
Zgodovina sprememb…
Zakaj sploh komentirate @Engineer_, če mu pa z vsakim postom kredibilnost pade..
#brezpodpisa
Zakaj sploh komentirate @Engineer_, če mu pa z vsakim postom kredibilnost pade..
zakaj? zato ker je ne hvalim ker je pokazala črtico? bedasto.
vam ženska joške pokaže pa ste že vsi slinasti.
Zgodovina sprememb…
A ti pa nisi ?
sem mislil, da si sesalec.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: ahac ()
A ti pa nisi ?
sem mislil, da si sesalec.
zmožnosti oceniti kako dober je nek igralec mi to vsekakor ne zamegli. Tako kot je zameglila vsem prisotnim v tej temi, ki cvilijo od veselja da so jo vidli nago.
wuhuuuu, naga je v filmu, takoj oskarja!!! tipičen holivud.
Zgodovina sprememb…
Engineer_> po čem to sklepaš?
Po njenih preteklih vlogah.
Engineer_> zakaj? zato ker je ne hvalim ker je pokazala črtico? bedasto.
Ni je treba hvaliti, da jo daješ v nič, ker se je slekla, je pa patološko.
Po njenih preteklih vlogah.
Engineer_> zakaj? zato ker je ne hvalim ker je pokazala črtico? bedasto.
Ni je treba hvaliti, da jo daješ v nič, ker se je slekla, je pa patološko.
Zgodovina sprememb…
nene, viktorja :)
ma kar oboje! :D
hahah:D
Ne saj nimam nič proti njej dejansko. samo vsa ta evforija me živcira, ker dejansko ni nič posebnega.
Engineer_> recimo?
Sem že zgoraj napisal, potrudi se.
rekel sem pokaži vlogo, ki je na nivoju Željkota. Ne samo vlogo, kjer recimo da nekaj odigra. Potrudi se malo, če že tako zelo zagovarjaš ves tale cirkus, ki se izvaja ker je dobila 10 minut stranske vloge kjer veselo skače z nago ritjo naokoli.
Zgodovina sprememb…
Zgleda, da @Engineer_ črtica res mot. Rečte katarinci, da se drugič do konca pobrije
jype, u can make this happen :)
jype, u can make this happen :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
goldenratio ::
Engineer_> rekel sem pokaži vlogo, ki je na nivoju Željkota. Ne samo vlogo, kjer recimo da nekaj odigra.
V čem je pa razlika? A Željko počne kaj drugega kot "recimo da samo nekaj odigra"?
Željko je odličen, a kljub temu, tako kot večina ostalih igralcev, primarno igra stranske vloge. A to pomeni, da je slab? Ne.
Pa z njegovim telesom se mi ne zdi popolnoma nič narobe in se mi zdi popolnoma primerljivo s Katarininim.
V čem je pa razlika? A Željko počne kaj drugega kot "recimo da samo nekaj odigra"?
Željko je odličen, a kljub temu, tako kot večina ostalih igralcev, primarno igra stranske vloge. A to pomeni, da je slab? Ne.
Pa z njegovim telesom se mi ne zdi popolnoma nič narobe in se mi zdi popolnoma primerljivo s Katarininim.
Zgodovina sprememb…
PacificBlue ::
Scena v kateri fbi agent sedi na vlaku in gleda folk okoli sebe, scena preden Jordana odpeljejo v zapor...pomen te scene..ima nek globji pomen, ki ga nisem najbolj razumel..kot da bi agentu bilo žal, da ni sprejel podkupnine?imam prav al je catch v čem drugem?
goldenratio ::
V tej sceni se je spomnil kar mu je Leonardo D. na jahti povedal in se je zamislil. Lahko mu je bilo žal ampak pozicija FBI agenta v preiskavah je tudi nekaj posebnega in moč ter spoštovanje, ki jo ta služba prinese je kot droga, tako kot pozicija bogataša. Vendar na koncu je osebni pogled na svet tisti, ki naredi osebo srečno in zadovoljno in ne denar.
"moč je tisto, kar ljudje iščejo v milijonih, vendar moč ima lahko tudi FBI agent z 70.000 dolarjev na leto samo, da je v drugi obliki. "
"moč je tisto, kar ljudje iščejo v milijonih, vendar moč ima lahko tudi FBI agent z 70.000 dolarjev na leto samo, da je v drugi obliki. "
Zgodovina sprememb…
- spremenil: goldenratio ()
Looooooka ::
Moč je relativna. Lahko imaš milijone in si FBI agent...pa če boš poskusil ves ta svoj vpliv uporabiti na človeku, ki mu denar, grožnje in zakon ne pomenijo nič(ker je mogoče večji psihopat kot ti in cela družba) boš še zmeraj pogorel po celi črti.
Al pa če boš to svojo moč milijonov poskusil uporabiti za osvajanje ženske, ki ji denar spet ne pomeni nič.
Aja drugače pa Guard...definitivno boljši film od Volka :)
Sem bil čisto presenečen, ko sem ga gledal (zaradi igralca) in je v sceno prikorakala Katarina.
Al pa če boš to svojo moč milijonov poskusil uporabiti za osvajanje ženske, ki ji denar spet ne pomeni nič.
Aja drugače pa Guard...definitivno boljši film od Volka :)
Sem bil čisto presenečen, ko sem ga gledal (zaradi igralca) in je v sceno prikorakala Katarina.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Looooooka ()
BigWhale ::
A lahko citiras vse te ljudi, ki hvalijo Katarino in zagovarjajo kako dobra igralka je?
Kar sem jaz razbral iz teme, je to, da so ljudje predvsem veseli, da ji je uspelo dobiti vlogo v nekem tako visoko proracunskem filmu. Kar uspe redkim _na svetu_ in v ZDA, kaj sele pri nas.
Ene par ljudi je pa se pohvalilo njeno postavo. Kar je tudi povsem na mestu.
Kaksno vlogo, kako in zakaj jo je odigrala si pa ti zacel ugotavljati. :) Pustmo to, da si prisel do precej napacnih zakljuckov.
A lahko citiras vse te ljudi, ki hvalijo Katarino in zagovarjajo kako dobra igralka je?
preberi še enkrat temo. Trdim da ni ravno najboljša igralka in poglej koliko ljudi se upira.
Zdej....če je tako narobe, da sem takega mnenja, pa se mi zdi ta forum neizmerljivo sporen. Kje piše, da mi nujno mora biti všeč neka igralka samo zato ker je slovenka?
In takrat, ko sem to omenil, se je začel naval prepričevanja, da se motim in da je dobra igralka.
Kar sem jaz razbral iz teme, je to, da so ljudje predvsem veseli, da ji je uspelo dobiti vlogo v nekem tako visoko proracunskem filmu. Kar uspe redkim _na svetu_ in v ZDA, kaj sele pri nas.
muhe enodnevnice pa žal niso redke. Pravi preboj je tisti, ko igralec uspe ostati na na sceni trajno, ne le za nekaj filmov nato pa potone v pozabo.
Lahko pa se spustimo na nivo 24ur in začnemo s senzacionalizmom, na realnost pa pozabimo.
Zgodovina sprememb…
DeeJay ::
NSFW!
http://www.dailymotion.com/video/x19g55...
NSFW!
Ni samo zastava naša, je še kovček poln denarja :) Isto na jahti.
http://www.dailymotion.com/video/x19g55...
NSFW!
Ni samo zastava naša, je še kovček poln denarja :) Isto na jahti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glass (2019) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9722 (5991) | bambam20 |
⊘ | Tomb Raider (2017) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Sedem umetnosti | 64056 (43974) | ahac |
» | Ghost in the Shell (2017) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 27862 (20754) | bambam20 |
» | Ederlezi RisingOddelek: Sedem umetnosti | 2203 (2060) | Kurzweil |
» | Prepisani, nadaljevanka vseh nadaljevank?Oddelek: Sedem umetnosti | 6886 (5703) | guest #44 |