Forum » Sedem umetnosti » The Wolf of Wall Street + Katarina Čas
The Wolf of Wall Street + Katarina Čas
Temo vidijo: vsi
hojnikb ::
Res ste smešni z obsojanjem golote. Kot da ste na svet prišli oblečeni.
In jaz sem mislil, da sem v letu 2014. Guess not.
In jaz sem mislil, da sem v letu 2014. Guess not.
#brezpodpisa
Engineer_ ::
saj ne obsojam golote kot take (videt golo žensko telo je nekaj najlepšega kar nam vid dopušča), mi je vseeno. samo pravim da ni nič posebnega. ni vredno hvaljenja...
samo še ena stranska vloga, nič več, nič manj.
samo še ena stranska vloga, nič več, nič manj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Engineer_ ()
Wega ::
engineer, torej govoriš o nečem kar nisi niti pogledal.
Tipično.
Tipično.
Wega,
lep, postaven, pameten
in skromen.
lep, postaven, pameten
in skromen.
engineer, torej govoriš o nečem kar nisi niti pogledal.
Tipično.
moram pogledat do konca da vidim da je patetično?
če ti poslušaš neko pesem, jo poslušaš do konca da vidiš če je res butasta ali takoj ugasneš radio?
no, da se vam pridružim: hudo je seksi, waw kako dobro igra, kakšna drama, oskarja ji dajte takoj!!!!! In to pri 38 letih? waw waw waw kakšna ženska!! dokaz da smo slovenceljni zakon!!! waw!!!
Zgodovina sprememb…
Wega ::
Engineer, nepotrebno posploševanje, zavajanje in pretiravanje.
Seveda lahko prekineš poslušanje pesmi če se ti zdi butasta, še bolj butasto pa je da potem razpredaš o kvaliteti nekega pevca, ki se pojavi vmes, brez konteksta. (zavajanje)
hudo je seksi, waw kako dobro igra, kakšna drama, oskarja ji dajte takoj!!!!! je pa posploševanje in pretiravanje.
Skratka: patetično.
Seveda lahko prekineš poslušanje pesmi če se ti zdi butasta, še bolj butasto pa je da potem razpredaš o kvaliteti nekega pevca, ki se pojavi vmes, brez konteksta. (zavajanje)
hudo je seksi, waw kako dobro igra, kakšna drama, oskarja ji dajte takoj!!!!! je pa posploševanje in pretiravanje.
Skratka: patetično.
Wega,
lep, postaven, pameten
in skromen.
lep, postaven, pameten
in skromen.
A moreš res _čisto_ vsako temo posmetit z svojimi nevmesnimi komentarji ?
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Okapi ::
Željko Ivanek pa, po drugi strani, jezike obvlada v nulo.Samo on od otroštva dalje živi v Ameriki. Njegova posebnost je bolj to, da striktno zahteva strešico na Ž. Me zanima, a piše v odjavni špici Volka Cas ali Čas?
O.
jype ::
Napiše se "neumestnimi". Niso neumestni, pravzaprav povejo ogromno.
Okapi> Samo on od otroštva dalje živi v Ameriki.
Ampak njegova hrvaška izgovorjava je pravilna.
Okapi> Njegova posebnost je bolj to, da striktno zahteva strešico na Ž. Me zanima, a piše v odjavni špici Volka Cas ali Čas?
V piratski kopiji, ki sem jo gledal, odjavna špica manjka :|
Okapi> Njegova posebnost je bolj to, da striktno zahteva strešico na Ž. Me zanima, a piše v odjavni špici Volka Cas ali Čas?
Napiše se "neumestnimi". Niso neumestni, pravzaprav povejo ogromno.
Thanks, captain obvious :)
#brezpodpisa
hojnikb> Thanks, captain obvious :)
Razumeti moraš, da se nekaterim zdi nepošteno, da se ljudje, ki trenutno ustrezajo lepotnemu idealu, samo slečejo, pa dobijo vse servirano na pladnju.
Ne vsem, jasno, niti se ne zdi vsem, da je svet dejansko tako trivialen, da bi to kar držalo. Lepih deklet, ki bi se slekle za tako vlogo, ni malo, igralk, ki bi vlogo lahko nosile tako, da bi bili z njimi zadovoljni, pa vsekakor primanjkuje.
Razumeti moraš, da se nekaterim zdi nepošteno, da se ljudje, ki trenutno ustrezajo lepotnemu idealu, samo slečejo, pa dobijo vse servirano na pladnju.
Ne vsem, jasno, niti se ne zdi vsem, da je svet dejansko tako trivialen, da bi to kar držalo. Lepih deklet, ki bi se slekle za tako vlogo, ni malo, igralk, ki bi vlogo lahko nosile tako, da bi bili z njimi zadovoljni, pa vsekakor primanjkuje.
Mehmed ::
Nimam, pizda. Nisem mislil, da bo crknil. Naj se nekdo usede za računalnik in naj ga naredi na novo, po možnosti v full HD. Pa še tisto sceno z zastavo nucamo.
Malo bos pocakal se na hd.
Drugace mislim da je Rade Serbedzija enkrat razlozil kako je z vlogami. Ameriski igralci so dobro zasciteni, ce hoce kdo najeti tujca mora imeti dober razlog. Nucam nekoga, da bo igral rusa, poklicite mi Radeta. Tudi ce ne bi imel naglasa bi tezko igral americana.
Loocas ::
Baje ni Časova ampak --> Margot Robbie. Gledal pa še nisem tako da...
Ni Margot, ker ima Margot bolj plosk trebuh. Bo kar Katarinca...
Matev - najslabši troll vseh časov
Vanich ::
Nimam, pizda. Nisem mislil, da bo crknil. Naj se nekdo usede za računalnik in naj ga naredi na novo, po možnosti v full HD. Pa še tisto sceno z zastavo nucamo.
Malo bos pocakal se na hd.
Drugace mislim da je Rade Serbedzija enkrat razlozil kako je z vlogami. Ameriski igralci so dobro zasciteni, ce hoce kdo najeti tujca mora imeti dober razlog. Nucam nekoga, da bo igral rusa, poklicite mi Radeta. Tudi ce ne bi imel naglasa bi tezko igral americana.
Svaka čast, Mehmed!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vanich ()
oo7 ::
no daj, se bomo čez 10 let dobili na forumu pa da vidimo kaj je dosegla s to svojo goloto. razen 5 minut slave in omembo v holivudskem filmu.
držim pesti da se motim in bo dejansko kaj dosegla.
ps.: ne, nimam nič direktno proti njej. popolnoma nič. samo bedasto se mi zdi da jo vsi vlačijo po zobeh ker je dobila miniaturno stransko vlogo, kjer se je poleg tega morala sleči. smeh. bedasto do amena.
držim pesti da se motim in bo dejansko kaj dosegla.
ps.: ne, nimam nič direktno proti njej. popolnoma nič. samo bedasto se mi zdi da jo vsi vlačijo po zobeh ker je dobila miniaturno stransko vlogo, kjer se je poleg tega morala sleči. smeh. bedasto do amena.
Zgodovina sprememb…
Ja sej se v celem filmu skoraj vsaka ženska sleče tako, da ni nič čudnega, da je tudi Katarina.
Dosegla ne vem kaj bo ali je sigurno več kot, da bi igrala v Slovenskem filmu pa še snemala je med samo Hollywoodsko elito tudi to je nekaj.
Dosegla ne vem kaj bo ali je sigurno več kot, da bi igrala v Slovenskem filmu pa še snemala je med samo Hollywoodsko elito tudi to je nekaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
to pa priznam, doživela je 5 minut holivudskega blišča. 99% ostalih slo igralcev niti tega ne bo.
v glavnem nima veze. Hvalite jo naprej kako je dobro da je igrala v holivudskem filmu kar naj bi bil dokaz da je dobra igralka (po vašem mnenju). Jaz priznam le da ima res seksi telo, si jo pa težko predstavljam v neki zahtevni vlogi brez nage rite.
v glavnem nima veze. Hvalite jo naprej kako je dobro da je igrala v holivudskem filmu kar naj bi bil dokaz da je dobra igralka (po vašem mnenju). Jaz priznam le da ima res seksi telo, si jo pa težko predstavljam v neki zahtevni vlogi brez nage rite.
Zgodovina sprememb…
M-Power> Dosegla ne vem kaj bo ali je sigurno več kot, da bi igrala v Slovenskem filmu pa še snemala je med samo Hollywoodsko elito tudi to je nekaj.
No, to v resnici ni nič.
No, to v resnici ni nič.
Invictus ::
Imaš pa slabo domišljijo ...
Jaz si jo komot predstavljam oblečeno ...
Jaz si jo komot predstavljam oblečeno ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Engineer_> da ima res seksi telo
Bi se moral kar potrudit, da bi našel žensko, ki ga nima.
Engineer_> si jo pa težko predstavljam v neki zahtevni vlogi brez nage rite.
Potem pa poglej kakšnega od njenih boljših izdelkov.
Bi se moral kar potrudit, da bi našel žensko, ki ga nima.
Engineer_> si jo pa težko predstavljam v neki zahtevni vlogi brez nage rite.
Potem pa poglej kakšnega od njenih boljših izdelkov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
AmokRun ::
No, vsaj slovenske jamrače je spravila v smeh.
Mogoče zate ni nič za njo pa veliko, ker je igralka.
to je isto kot če bi rekel da je za smučarja dovolj da gre na zlato lisico, tudi če je zadn.
Zanjo je to veliko kvečjem zato ker je v živo videla slavne igralce in z njimi žurala. In morda jo bo najel kak režiser ki rabi seksi deklice s tujim naglasom v svojem filmu.
Zgodovina sprememb…
Pa treba še računati, da ta film sploh še ni izšel povsod po kinih
Czech Republic 16 January 2014
Germany 16 January 2014
Spain 17 January 2014
UK 17 January 2014
Ireland 17 January 2014
Pakistan 17 January 2014
Australia 23 January 2014
Italy 23 January 2014
Brazil 24 January 2014
Japan 31 January 2014
Norway 31 January 2014
Russia 6 February 2014
Estonia 7 February 2014
Latvia 7 February 2014
Hong Kong 13 February 2014
Lithuania 21 February 2014
Turkey 28 February 2014
http://www.imdb.com/title/tt0993846/rel...
To je še veliko držav veliko ljudi veliko denarja.
Czech Republic 16 January 2014
Germany 16 January 2014
Spain 17 January 2014
UK 17 January 2014
Ireland 17 January 2014
Pakistan 17 January 2014
Australia 23 January 2014
Italy 23 January 2014
Brazil 24 January 2014
Japan 31 January 2014
Norway 31 January 2014
Russia 6 February 2014
Estonia 7 February 2014
Latvia 7 February 2014
Hong Kong 13 February 2014
Lithuania 21 February 2014
Turkey 28 February 2014
http://www.imdb.com/title/tt0993846/rel...
To je še veliko držav veliko ljudi veliko denarja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
na podlagi česa pa boš ocenil komercialen film wolf iz wall streeta? na podlagi drame? seriously?
torej ti poslušaš katy perry in ocenjuješ kvaliteto glasbe?
komercialno sranje se ocenjuje samo na podlagi tega koliko dejansko uspe služit svojemu namenu..komerialnem..torej koliko zasluži.
komercialno sranje se ocenjuje samo na podlagi tega koliko dejansko uspe služit svojemu namenu..komerialnem..torej koliko zasluži.
Zgodovina sprememb…
Aha po novem more bit film independed z minimalnim budgetom, da je dober.. Hmmm..
#brezpodpisa
AmokRun ::
na podlagi česa pa boš ocenil komercialen film wolf iz wall streeta? na podlagi drame? seriously?
Na podlagi igre, režije, zgodbe, žanra, glavne ideje, slike, glasbe, ... Ampak za kaj takega je treba film najprej gledat. :)
Če jo ne bi poznal. ne bi mogel reči, da mi ni všeč.
Pšenični ::
Če kdo najde še sceno z slovensko zastavo na ladji - naj prilepi!
Dobro zgleda. Film tud ni slab. Tud je v redu, če si oči spočijem, kaj je lep prizor.
Upam, da je dobr zaslužila, mislim $.
Ma priliko, lahko bo še uspešna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()
Aha po novem more bit film independed z minimalnim budgetom, da je dober.. Hmmm..
Mora biti financiran iz slovenskega filmskega sklada. Drugače je že komercialen in odvisen ...
Looooooka ::
pove da nisem ovca kot 99% ljudi v tej temi, ki jo samo brezglavo hvalijo ker je seksi.
Vecje ovce so vsi, ki v Sloveniji obleceni po 12 ur delajo za minimalca v sluzbi, ki jih NE veseli :)
In ce je res stara 38 let jo lahko se dodatno bolj hvalim, ker je seksi.
Pri 38ih je vecina slovenk zaspehanih, zacelulitanih in znucanih do te mere, da mislis, da so stare 40+.
Rajsi nag pa zarad mene pol manj placan v sluzbi, ki me veseli, kot pa oblecen trpet do konca lajfa.
Pa pizdenje iz Slovenije pomojem zgubi na volumnu, ko pride do Katarine(kjerkoli ze "trpi" in si "dela sramoto").
http://www.imdb.com/title/tt1772288/
Credited cast, sorted by IMDb STARmeter:
Katarina Cas
Al Pacino
O_O, zdaj je že večja zvezda od Al Pacinota. pošteno.
Credited cast, sorted by IMDb STARmeter:
Katarina Cas
Al Pacino
O_O, zdaj je že večja zvezda od Al Pacinota. pošteno.
Aston_11 ::
Pri 38ih je vecina slovenk zaspehanih, zacelulitanih in znucanih do te mere, da mislis, da so stare 40+.Ni tako hudo, sploh ne za nas, ki jih poznamo največ eno do dve in kakšno izbrano na kakšni sliki vidimo, pa se nam sline cedijo, ko kakšna izmed teh pride mimo na biciklu (oz. se jo dohiti). KČ pa je sploh perla.
Saj je jype že rekel ...
Če je zgodba zanič, ni nujno da tudi igralci v njej zanič igrajo ...
Če je zgodba zanič, ni nujno da tudi igralci v njej zanič igrajo ...
Aston_11> oz. se jo dohiti
Pol je že preslaba.
Hayabusa> jype
Aha, tudi Miha je zapisal, da je reč dobro posneta in odigrana, samo da zgodba prav po slovensko peša :)
Pol je že preslaba.
Hayabusa> jype
Aha, tudi Miha je zapisal, da je reč dobro posneta in odigrana, samo da zgodba prav po slovensko peša :)
Zgodovina sprememb…
- predlagala izbris: aerie ()
Gladi ::
Film je dolgočasen in precenjen, pa v osnovi zgodba niti ni slaba(kot tematika), ampak je scenarij precej beden. Kar je film napumpal je pač znani režiser ter znani igralci(ter seveda razne "kontroverznosti", tipa govorenje "fuck" vsaki dve minuti, sex ter droge). Res škoda zapravit 3 ure življenja za tak zmazek. V filmu sta edini svetli izjemi Dicaprio ter Kyle Chandler.
Sicer pa ja, Katarina ma res hudo postavo.
Film je dolgočasen in precenjen, pa v osnovi zgodba niti ni slaba(kot tematika), ampak je scenarij precej beden. Kar je film napumpal je pač znani režiser ter znani igralci(ter seveda razne "kontroverznosti", tipa govorenje "fuck" vsaki dve minuti, sex ter droge). Res škoda zapravit 3 ure življenja za tak zmazek. V filmu sta edini svetli izjemi Dicaprio ter Kyle Chandler.
Exactly. Katarinca je dost huuda milfa
#brezpodpisa
alexa-lol ::
Js bi vsem zategnjencem priporočal naj grejo čez pol leta na dopust v nek nudistični kamp za 3 mesce da se mal odtegnejo.
vir: Clothing @ Wikipedia
Če ženska skrbi za svojo postave in zase je to samo +.
PS Vloga je vloga. Leonardo DiCaprio tud v Basketball Diaries igra zadrogiranca pa to ne pomeni da je drogeraš.
Humans began wearing clothes roughly 83,000 to 170,000 years ago.
vir: Clothing @ Wikipedia
Če ženska skrbi za svojo postave in zase je to samo +.
PS Vloga je vloga. Leonardo DiCaprio tud v Basketball Diaries igra zadrogiranca pa to ne pomeni da je drogeraš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alexa-lol ()
BigWhale ::
moram pogledat do konca da vidim da je patetično?
če ti poslušaš neko pesem, jo poslušaš do konca da vidiš če je res butasta ali takoj ugasneš radio?
Pateticno, a?
http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name...
Katarinca je dost huuda milfa
Nisem vedel, da ze ima otroka. Zanimivo.
....
Oblecena ali slecena, taksna vloga je uspeh za _katerokoli_ neznano igralko. Na avdicije za taksne vloge se prijavlja na tisoce igralk (ce sploh pride do avdicije). Ce gre pa za igralko ali igralca, ki prihaja nekje izpod alp, je pa tak uspeh se toliko vecji. Kaksne so moznosti pri nas v filmu, vemo.
Posneti komercialni film pri nas je misija nemogoce. Film Gremo mi po svoje, si je ogledalo okrog 200.000 ljudi (najbolj gledani slovenski film). To je 1mio EUR prihodkov, ce je cena vstopnice 5 EUR. Potem sta se Kajmak in Marmelada ter Petelinji zajtrk, ki sta imela vec kot 100.000 gledalcev. Vsi ostali pa so precej nizje. Ena bolj spodobna digitalna kamera z osnovnim naborom objektivov in nekaj malega dodatne opreme pa stane okrog 100.000 EUR. :) Kje je se vsa ostala oprema.
Kaksen je film, ne vem, kako igra Katarina, tudi ne vem, videl sem jo pred leti v najstniskem filmu 'V petek zvecer' ali nekaj podobnga. Ampak takole pametovanje ob sedenju na zogi (eni se pac tko obnasat, k da ste skoz pod enim stresom, da se naute prebrnil), kolk ni to nic posebnga, zresnte se no. Film dobiva dobre ocene. Ce ne bo komercialno uspesen, se ne pomeni, da so igralci slabo opravili nalogo ali pa, da je reziser slabo opravil nalogo.
Je kar nekaj filmov, ki niso zeli nekega komercialnega uspeha, pa veljajo za dobre filme.
blackbfm ::
mogoče je mal premalo poudarka na temu kako se je začelo, filing je kot da kar nekje sred zgodbe padeš not..drugače pa hud film, po dolgem času končno
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
no, kakor sem rekel, upam da se bo vloga dejansko splačala. da ni samo 5 minut slave.
primerjava nivoja igranja Dicapria in Čas ni na mestu.
primerjava nivoja igranja Dicapria in Čas ni na mestu.
Zgodovina sprememb…
Isotropic ::
Pri 38ih je vecina slovenk zaspehanih, zacelulitanih in znucanih do te mere, da mislis, da so stare 40+.Ni tako hudo, sploh ne za nas, ki jih poznamo največ eno do dve in kakšno izbrano na kakšni sliki vidimo, pa se nam sline cedijo, ko kakšna izmed teh pride mimo na biciklu (oz. se jo dohiti). KČ pa je sploh perla.
upostevajte, da se ni nikoli rodila. tle je ključ postave (+ telovadba valda)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glass (2019) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9722 (5991) | bambam20 |
⊘ | Tomb Raider (2017) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Sedem umetnosti | 64056 (43974) | ahac |
» | Ghost in the Shell (2017) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 27862 (20754) | bambam20 |
» | Ederlezi RisingOddelek: Sedem umetnosti | 2203 (2060) | Kurzweil |
» | Prepisani, nadaljevanka vseh nadaljevank?Oddelek: Sedem umetnosti | 6886 (5703) | guest #44 |