Forum » Elektrotehnika in elektronika » čudno
čudno
DosDominator ::
živjo,
imam en čuden problem, namreč, ko izklopim luč v sobi, slika na monitorju od računalnika izgine za 1 sekundo in potem zopet vse normalno deluje. Ko pa luč prižgem pa vse normalno dela. Kaj je fora?
imam en čuden problem, namreč, ko izklopim luč v sobi, slika na monitorju od računalnika izgine za 1 sekundo in potem zopet vse normalno deluje. Ko pa luč prižgem pa vse normalno dela. Kaj je fora?
DosDominator ::
do zdej je vse normalno delalo.. se pa monitor izklopi naključno, včasih po treh izklopih luči včasih 4,...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DosDominator ()
W3by ::
Jaz sem imel podoben problem z LG-jevim monitorjem (vsakič ko se je prižgal hladilnik se je pokazal črn ekran za 2 sekundi).
Problem je bil slabo oklopljen (poceni) HDMI kabel. Poizkusi z drugim (po možnosti bolj kvalitetnim) kablom.
Problem je bil slabo oklopljen (poceni) HDMI kabel. Poizkusi z drugim (po možnosti bolj kvalitetnim) kablom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z matično ploščo in novo grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 2416 (1973) | Mitch |
» | Računalnik se mi kar ugašaOddelek: Pomoč in nasveti | 2103 (1762) | mojo31 |
» | LG227WTP - utripanjeOddelek: Zvok in slika | 910 (796) | ST-777 |
» | Problem z igranjem nekaterih igerOddelek: Pomoč in nasveti | 1439 (1054) | pero#3 |
» | Samsung SyncMaster 959NF - vprašanje.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1140 (938) | San |