Forum » Loža » Kolo v Ljubljani
Kolo v Ljubljani
Loki ::
Namen imam prepeljati svoje kolo (gorsko, terenske gume --> feltne menjat bi bilo predrago, drazje, kot je kolo samo; vrednost 1 sit + kljucavnica) v LJ, da bi malo pospesil svoje vsakodnevno potovanje do faksa ter po raznih opravkih.
zanima me, kaksno je kaj tveganje kraje, ce bi kolo vecinoma puscal pred faksom ter pred kaksnim studentskim domom (tistim v rozni in na gerbicevi - LPP 1 - Krimska).
Kolo samo je sicer zelo dobro ohranjeno, kljucavnice se nimam (kryptonite?), bolj terensko (gume).
hvala
zanima me, kaksno je kaj tveganje kraje, ce bi kolo vecinoma puscal pred faksom ter pred kaksnim studentskim domom (tistim v rozni in na gerbicevi - LPP 1 - Krimska).
Kolo samo je sicer zelo dobro ohranjeno, kljucavnice se nimam (kryptonite?), bolj terensko (gume).
hvala
Matek ::
Malo se sprehodi, vsepovsod so popolnoma zjahana kolesa, tako da naj ma cimmanjso vrednost kolo oz cimslabse izgleda, je boljse.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Dr_M ::
kolo v LJ je potrosni material
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
iso2000 ::
Torej, če je vredno več kot nekaj tisoč tolarjev ti odsvetujem, puščanje vsepovsod. Kolegu so izpred faksa spi**li kolo v 15 min (vrednost ca.240.000 sit). Tako, da ponavadi je dobro imeti kakšno bolj poceni varijanto za po mestu. Sam imam dve kolesi enega za po mestu (kršetina) in enega gorca za ture itd. Sicer kakšnih rogovcev ali konkurenčnih modelov ponavadi ne kradejo. Če je pa zadeva malo lepša in zgleda dobra, se mi zdi da je pa že v nevarnosti. Sem pa opazil, da se v študentu (rožna) občasno dogaja tudi kakšen vandalizem na kolesih.
Sicer pa je zraven tudi faktor "sreče".
LP
Sicer pa je zraven tudi faktor "sreče".
LP
SkIDiver ::
Točn tko. Ubod si enga rablenga v rogovi štacun k mislm, da je na rozmanovi za ene 2 do 3k pa če ti ga bojo spizdl čez kak mesec ti ne bo tolk žal zanga kot pa če ti bojo spizdl bike za 20k in več. Če maš vidt dost velko kripo tud ne rabš ne vem kako hude klučavnce. ravno tolk, da ga ne zajaha vsakdo in se z njim ne odpelje v neznano.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | So vam kdaj ukradli kolo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28699 (7091) | GupeM |
» | Najboljš zaščita prot kraji pecikla (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 48529 (36272) | Daliborg |
» | Mestno koloOddelek: Loža | 14359 (5562) | carota |
» | Parkiranje kolesa - Lj Center (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 12385 (11128) | --- |
» | bicikl za 40 kSITOddelek: Loža | 2364 (1727) | mzidy |