Forum » Programska oprema » ArchiCad 12 A4 format print ?
ArchiCad 12 A4 format print ?
#000000 ::
Nikakor mi ne rata sprintat niti izvozit PDF ki bi imel recimo en floor plan na enem A4 listu, vedno mi ven vrže PDF ki je v bistvu A3 na 6 A4 straneh.
Ma sem gledal help, iskal na netu in ne najdem nič pametnega.
Ma sem gledal help, iskal na netu in ne najdem nič pametnega.
nejcek74 ::
1. ali ti je archicad drugace domač ali si začetnik?
2. če printaš iz stories, sections, elevations:
vedno najprej z marque označiš območje printanja, če ne ti hotel sprintat cel načrt npr, zato naveč listih. Zame osebno precej nevšečen način.
3. če printaš iz layouta, pa ti printa tako potem imaš precej zameštrane nastavitve
2. če printaš iz stories, sections, elevations:
vedno najprej z marque označiš območje printanja, če ne ti hotel sprintat cel načrt npr, zato naveč listih. Zame osebno precej nevšečen način.
3. če printaš iz layouta, pa ti printa tako potem imaš precej zameštrane nastavitve
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejcek74 ()
#000000 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namestitev avtoradijaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1114 (802) | cosa nostra |
» | AMD Radeon R9 Fury X je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 29386 (16719) | PredatorX |
» | Blue screenOddelek: Programska oprema | 4384 (3653) | solatko |
» | Poškodovan pošiljka - ohišje hardwareversand - UPSOddelek: Pomoč in nasveti | 1406 (1160) | Lonsarg |
» | NEGA!! nanašati se na slepič zakaj umestitev napotitev.Oddelek: Loža | 3997 (3355) | Andruxa |