Forum » Pomoč in nasveti » Poškodovan pošiljka - ohišje hardwareversand - UPS
Poškodovan pošiljka - ohišje hardwareversand - UPS
bdoxx ::
Mirk ::
NZXT nima s tem nič. To je fizična poškodba, ki se je zgodila med transportom.
Kontaktiraj HW, pojasni situacijo in priloži slike. Bodo potem oni urejali z UPS. Paket je tako zavarovan do 500€.
Sicer bi pomagalo če bi zahteval zapisnik ko si prevzel paket, da je poškodovan, vendar verjetno tega nimaš.
Kontaktiraj HW, pojasni situacijo in priloži slike. Bodo potem oni urejali z UPS. Paket je tako zavarovan do 500€.
Sicer bi pomagalo če bi zahteval zapisnik ko si prevzel paket, da je poškodovan, vendar verjetno tega nimaš.
bdoxx ::
nimam zapisnika žal, ker paketa nisem sam prevzel., javim razplet. ANG vejretno znajo gori ne? :)
s1m0n ::
Lahko tudi kontaktira NZXT, če s strani trgovine ne bo nič!
Meni so BP brez stroškov pri Fractal poslali celoten front panel niso niti spraševali kaj več razen serijske in računa (kopije).
Meni so BP brez stroškov pri Fractal poslali celoten front panel niso niti spraševali kaj več razen serijske in računa (kopije).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()
Lonsarg ::
Znajo angleško. jaz sem dobil Galaxy S3 brez baterije, ter Samsungov pečat prerezan. Ko sem preveril preko IMEI, da ima garancijo in stestiral, da vse dela sem jim napisal email z priloženimi fotkami, ter rekel, da bi ga obdržal, če mi pošljejo manjkajočo baterijo.
In so se strinjali, jo dobim.
In so se strinjali, jo dobim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup prenosnika z tujine - Amazon ali Electronic4youOddelek: Pomoč in nasveti | 4047 (3706) | rozman |
» | Namestitev avtoradijaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1113 (801) | cosa nostra |
» | RAMi ne delujeo - timing - prosim pomočOddelek: Strojna oprema | 1206 (1003) | OZZY |
» | CentOSOddelek: Operacijski sistemi | 1286 (708) | oemdzi |
» | NEGA!! nanašati se na slepič zakaj umestitev napotitev.Oddelek: Loža | 3992 (3350) | Andruxa |