Forum » Zvok in slika » Pioneer HTP-072 - problem s sliko
Pioneer HTP-072 - problem s sliko
pomoje ::
Pozdravljeni,
malo pomoči rabim...
Kupil sem Receiver Pioneer HTP-072 in ko nanj preko HDMI priključkov proklopim različne naprave (bluray,...) je vse OK.
Ko pa priklopim HTTPC, torej PC računalnik, mi sliko na TVju raztegne čez robove zaslona. Ker je tega roba vsaj kakšne 3 cm je stvar zelo moteča. Sliko lahko sicer softwersko zmanjšam, vendar to ni rešitev za daljši čas, ker vse skupaj izgleda malce popačeno... Ima kdo podobne izkušnje? Kakšno rešitev?
Hvala že vnaprej!
malo pomoči rabim...
Kupil sem Receiver Pioneer HTP-072 in ko nanj preko HDMI priključkov proklopim različne naprave (bluray,...) je vse OK.
Ko pa priklopim HTTPC, torej PC računalnik, mi sliko na TVju raztegne čez robove zaslona. Ker je tega roba vsaj kakšne 3 cm je stvar zelo moteča. Sliko lahko sicer softwersko zmanjšam, vendar to ni rešitev za daljši čas, ker vse skupaj izgleda malce popačeno... Ima kdo podobne izkušnje? Kakšno rešitev?
Hvala že vnaprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matematični problem- mrežaOddelek: Šola | 1595 (1269) | Buddah |
» | [Silverlight 4] Omejeno premikanje elementov v canvasuOddelek: Programiranje | 1255 (1135) | xordie |
» | FireworksOddelek: Izdelava spletišč | 1207 (1117) | Binji |
» | Podnapisi. A zna kdo to zadevo rešit?Oddelek: Zvok in slika | 2409 (1993) | Anazor |
» | Umski izzivi (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 6462 (5290) | Thomas |