Forum » Pomoč in nasveti » Gmail: kako odpreti vse emaile
Gmail: kako odpreti vse emaile
BlueBerry ::
Zanima me kako odpret vse emaile z enim klikom?
Torej, ko imaš recimo prijavljenih 5 emailov in ne želiš vsakič ko bi naredil pregled klikat enega po enega ampak bi rad odprl vseh 5 naenkrat torej v tabe ali je to mogoče?
Torej, ko imaš recimo prijavljenih 5 emailov in ne želiš vsakič ko bi naredil pregled klikat enega po enega ampak bi rad odprl vseh 5 naenkrat torej v tabe ali je to mogoče?
18zimoni ::
Kaj lahko prilepiš eno slikco ker sam ne najdem omenjene funkcije.
Hvala.
St235 ::
to bi blo mono edino preko forwardanja emailov na en email, ali z uporabno tretjega programa kot je outlook.
Killermode ::
Drgače je pa enostavna rešitev za sprehajanje iz maila na mail z pušćico levo in desno ko imaš mail odprt. Kot nekakšno listanje strani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos cele mape iz spletaOddelek: Omrežja in internet | 853 (705) | chiiiii |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25378 (12008) | donvito |
» | Pošiljanje emaila na @siol.netOddelek: Pomoč in nasveti | 5056 (4225) | SeMiNeSanja |
» | Vedno prikaži slike pošiljatelja! Kako se izogniti obvestilom?Oddelek: Izdelava spletišč | 2146 (1811) | Housy |
» | MAC OS X email & documents backupOddelek: Operacijski sistemi | 752 (645) | zee |