» »

Trgovina z opremo za video nadzor -svetovanje

Trgovina z opremo za video nadzor -svetovanje

bauci ::

Ali pozna kdo fizicno trgovino v Ljubljani, kjer prodajajo video nadzorno opremo in znajo tudi svetovati kaj kupiti? Rabim zunanjo video kamero (dnevno in nocno), ki bi preko GSM povezave posredovala podatke na mobitel ali tablico.

SaXsIm ::

Imaš v Trzinu, Digitklik ali nekaj takšnega se reče. Sem v eni drugi temi komentiral, kako sam sicer nisem zadovoljen z njimi, ampak imajo pa mnoge izmed kitajskih zadev na zalogi, tako da se da preveriti preden kupiš.
SaXsIm

bauci ::

Sem prebral tisto temo in sem malo skepticen glede te kitajske robe. Rabil bi bolj "profesionalno" zadevo karkoli naj bi ze to pomenilo :).

beli ::

Dans je itak 99% robe it kitajske. Je pa vse odvisno koliko si pripravljen odpreti denarnico.

bauci ::

Glede na to, da so mi ze dvakrat vlomili v vikend in naredili kar precej skode, ne bom ravno gledal na vsak €.

teoo ::

Vprasaj na www.tenzor.si, so profiji.
defying gravity

SaXsIm ::

Drugače recimo profi firme videonadzorne opreme so recimo Geovision, ne vem pa kdo to trži pri nas. So pa zneski najmanj za faktor 10 višji (pa že te kitajske IP kamere niso poceni). Drugače tam, kjer sem sam inštaliral zadeve, se Dahua IP kamere obnesejo zelo dobro, tudi sliko imajo precej kul. Večji problem je s snemalniki, ampak pri IP zadevah se da to rešiti z računalnikom (po lastni konfiguraciji) z namenskim softwerom, pa še to pri manjšem številu kamer ne bo problem. Bi se pa sam vsekakor odločil za kakšnega varnostnega strokovnjaka, da vam izdela celostno rešitev, ker kamera sama po sebi ne bo rešila nič. Začne se z varnostnimi vrati in okni, potem uporabiš kakšen alarm, potem pride na vrsto videonadzor. Vendar, če nisi priključen na VNC in nimaš intervencije, je vse skupaj brez veze. Vedeti moraš, da ti videoposnetki vlomilcev sami po sebi ne bojo nič pomagali.
SaXsIm


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nadzorna kamera (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6724848 (5351) refosk
»

Težava z dostopom do kamere

Oddelek: Pomoč in nasveti
71471 (1030) Andrejko
»

Kitajske IP kamere (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5011210 (8223) okica11
»

Spletna kamera prosim za pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
214035 (3281) Egii
»

Kaj imamo od varnostnih kamer (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
606238 (5079) krneki0001

Več podobnih tem