Forum » Zvok in slika » IPTV preko MPC-HC - nastavitve?
IPTV preko MPC-HC - nastavitve?
a-ptuj1 ::
Pozdravleni.
Uporabljam Media Player Classic Home Cinema 1.7.1. Rad bi ga nastavil tako, da bi mi omogočal gredanje IPTV preko SiOL TV, pa mi to ne uspe. Včasih mi je to delalo OK ko je bil sam MPC. Danes pa ko je MPC-HC pa ne več. Pa ne vem v čem je težava.
Ko v polje odpri datoteko vpišem udp://@232.4.1.1:5002 za predvajanje npr. SLO1 mi da odgovor "neuspelo izrisovanje datoteke". Uporabljam sync izrisovalnik. Če uporavim VMR7, ali VMR9 je isto.
Ali mi lahko kdo pomaga kako nastaviti MPC-HC, da bo predvajal IPTV. Hvala.
Uporabljam Media Player Classic Home Cinema 1.7.1. Rad bi ga nastavil tako, da bi mi omogočal gredanje IPTV preko SiOL TV, pa mi to ne uspe. Včasih mi je to delalo OK ko je bil sam MPC. Danes pa ko je MPC-HC pa ne več. Pa ne vem v čem je težava.
Ko v polje odpri datoteko vpišem udp://@232.4.1.1:5002 za predvajanje npr. SLO1 mi da odgovor "neuspelo izrisovanje datoteke". Uporabljam sync izrisovalnik. Če uporavim VMR7, ali VMR9 je isto.
Ali mi lahko kdo pomaga kako nastaviti MPC-HC, da bo predvajal IPTV. Hvala.
kloko ::
Verjetno je pri tebi problem kaj drugega, ne player. Meni deluje SiOL IPTV tudi preko MPC-HC, sem ravnokar testiral. Zadnja stable verzija (1.7.1) na Windows XP.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
a-ptuj1 ::
Prav to bi rad ugotovil v čem je problem, da delajo le zelo stare verzije programa MPC in VLC novejše pa ne.
Ugotovil sem, da je podobna težava kot z MPC-HC tudi z VLC Media Player, kjer prav tako delajo le verzije do 1.1.5, novejše (VLC verzijo 2.1.2) pa ne.
Ugotovil sem, da je podobna težava kot z MPC-HC tudi z VLC Media Player, kjer prav tako delajo le verzije do 1.1.5, novejše (VLC verzijo 2.1.2) pa ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15614 (7939) | Map |
» | Hekerji vdirajo prek podnapisov na spletnih platformah za pretočne video vsebineOddelek: Novice / Varnost | 14333 (10758) | MrStein |
» | HD na PC-ju, minimalne zahteve?Oddelek: Zvok in slika | 6148 (3321) | zavajon |
» | Katere programe bi moral imeti vsak uporabnik računalnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3933 (3195) | energetik |
» | Gledanje FULL HD na računalniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11835 (10710) | oracle |