Forum » Pomoč in nasveti » Kako preveriti, ali je nov disk res "nov"?
Kako preveriti, ali je nov disk res "nov"?
borissss ::
Povejte mi če obstaja kakšen program, da bi lahko pregledal na novo kupljen disk,da še ni bil uporabljen,da bi ti povedal da je čisto prazen in čisto zares še ne formatiran.
- spremenil: Tomi ()
ali3n ::
borissss - spremenil sem ti naslov teme... mislim da je bolje, če naslov nakazuje težavo/problem.
držim pesti!
držim pesti!
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
R0K ::
Pogledaš če ima kakšne bad sektorje? Al kaj si mislu?
Drgač diska se ne da tko prevert. Tut za procesor ne morš vedet, pravtko grafično. Edin če zadej mal pine pogledaš, če so kej porisani, pol ga je že kdo priklapljal, ampak to je že bol teoretično :)
Drgač diska se ne da tko prevert. Tut za procesor ne morš vedet, pravtko grafično. Edin če zadej mal pine pogledaš, če so kej porisani, pol ga je že kdo priklapljal, ampak to je že bol teoretično :)
zigadr ::
Če je disk že bil uporabljen in se niso močno potrudili, da ga spraznijo (s tistimi programi, ki ti večkrat prepišejo disk, kar traja in traja...), potem uporabi kakšen program za reševanje podatkov z diska (jaz uporabljam R-Studio), pa ti bo pokazal, če je kaj rešljivih podatkov na disku in če so, potem veš, da je že bil uporabljen.
Yohan del Sud ::
Mislim da zadeva po low level formatu ne bi delovala, seveda pa se lahko tudi motim...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Totalen format - ne moreš nič dobiti nazajOddelek: Programska oprema | 5612 (4143) | Jupito |
» | PlagiatOddelek: Loža | 8022 (5606) | T-h-o-r |
» | Problemi z geslom (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 2967 (2761) | felix |
» | Bitka varčnih: Intel Atom in VIA NanoOddelek: Novice / Matične plošče | 6827 (4798) | JIM22 |
» | Reklamacija diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1589 (1231) | Justy |