Forum » Pomoč in nasveti » Več monitorjev na enem Pc-ju
Več monitorjev na enem Pc-ju
pchammer ::
Samo zanima me ali je možno poganjati več monitorjev na enem pc-ju ( 3 ali več).
Trenutno imam takšno konfiguracijo:
IBM netvista z on-board AGP intel kartico in pa v agp slotu imam dodatno kartico matrox dual head. Seda pa me zanima ali je možno da bi obe kartici delovali hkrati ali (to bi mi omogočilo tri monitorje; dva na matroxu in eden na on-board grafiki) ena izkljucuje drugo ? in če se sevda to da nastavti kako se to torej nastavi.
lp, PcHammer
Trenutno imam takšno konfiguracijo:
IBM netvista z on-board AGP intel kartico in pa v agp slotu imam dodatno kartico matrox dual head. Seda pa me zanima ali je možno da bi obe kartici delovali hkrati ali (to bi mi omogočilo tri monitorje; dva na matroxu in eden na on-board grafiki) ena izkljucuje drugo ? in če se sevda to da nastavti kako se to torej nastavi.
lp, PcHammer
pchammer ::
OK prebral poste ampak tle je problem da jaz uporabljam 2 agp kartice in ne eno agp in drugo pci.
Jaz mam on-board agp intel kartico druga je pa matrox g550 dual head,
sedaj bi ma rad naredil tko da bi imel dva monitorja na matroxu (ker je dula head) in tretjega na on-board grafiki.
lp, milos
Jaz mam on-board agp intel kartico druga je pa matrox g550 dual head,
sedaj bi ma rad naredil tko da bi imel dva monitorja na matroxu (ker je dula head) in tretjega na on-board grafiki.
lp, milos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč - onbord onbord grafika ne dela, ko dodam samostojno grafikoOddelek: Pomoč in nasveti | 628 (587) | duff |
» | Dve grafični kartici in problemOddelek: Programska oprema | 2801 (2572) | bluefish |
» | dual monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 2971 (2337) | kunigunda |
» | Zadnja anketa o grafičnih kartah - MatroxOddelek: Strojna oprema | 1230 (951) | tha_man |
» | Matrox vs. nVidiaOddelek: Kaj kupiti | 2151 (1807) | Daishi |