Forum » Omrežja in internet » Brezžični internet v hribih
Brezžični internet v hribih
jalovec09 ::
Nekdo tod okol po hribih napeljuje internet, ki ne potrebuje kabla, le en oddajnik namontira in dela 2MB net.
A kdo ve več o tem in kak to, da jaz o tem nič ne vem, vprašam AMIS, če obstaja kakšna podobna alternativa z netom pa pravjo da ne.
A kdo ve več o tem in kak to, da jaz o tem nič ne vem, vprašam AMIS, če obstaja kakšna podobna alternativa z netom pa pravjo da ne.
ja
Samo piše, da oni v primeru strele ne menjajo brezplačno poškodovane opreme, pri Tušu/Amusu so mi vedno zamenjal brezplačno, če je prišlo do udara strele.
Samo piše, da oni v primeru strele ne menjajo brezplačno poškodovane opreme, pri Tušu/Amusu so mi vedno zamenjal brezplačno, če je prišlo do udara strele.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jalovec09 ()
Poleti, zadnja hiša, vse gre na računalnik, skrinji, TV, hladilnik, če ni kaj izklopljeno potem skuri.
Hayabusa ::
Strelovod ? http://www.hermi.si/ali-vas-objekt-potr...
Če si na izpostavljenem delu hriba zna biti jeba.
Če si na izpostavljenem delu hriba zna biti jeba.
fosil ::
Če ti strela uničit TV, ti RTV da novega?
Verjetno ne, zato ga ob nevihtah izklopiš.
Boš pač enako počel tudi s to opremo, oziroma si boš kupil ustrezno zaščito.
Verjetno ne, zato ga ob nevihtah izklopiš.
Boš pač enako počel tudi s to opremo, oziroma si boš kupil ustrezno zaščito.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Sončna elektrarna? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 63850 (34240) | BigWhale |
» | Zaščita pred strelo - strelovod (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 17927 (6549) | jype |
» | Brezžični internet v hribihOddelek: Omrežja in internet | 1481 (1316) | Ice-Heki |
» | Nevarnost strele.Oddelek: Loža | 8024 (7191) | jalovec09 |
» | OMFG - Vse o strelah, praktičnegaOddelek: Pomoč in nasveti | 4579 (3163) | Azrael |