Forum » Programiranje » [C#] - .ocx, 32bit vs. 64bit
[C#] - .ocx, 32bit vs. 64bit
tx-z ::
Imam 32bitno knjižnico. Če jo poženem na IISExpress (ki je v mapi Program Files (x86)), potem deluje. Če jo poženem na 64bitnem, ne dela. Javi Class not registered. Vse v redu in prav, ampak želel bil uporabljat to na IIS-u. Tam pa nimam opcije, da ga zaženem v 32bitnem modu. Obstaja sicer varianta Enable 32-bit applications, vendar to ne deluje. Imam pa webservis, ki uporablja to knjižnico in ga potem laufam na IIS-u. A ma kdo kšno rešitev, kako bi lahko IIS zagnal v 32bitnem modu al pa da vsaj aplikacijo obravnava kot 32bitno? Namreč v 64bitnem prostoru ne najde tega classa. Poiskusil sem naresti tole: http://www.codeproject.com/Tips/267554/... ampak stvar ni delala-so pa tudi navodila zelo površno napisana in morda nisem prav naredil. Kakšni predlogi, ideje? Hvala ;)
tx-z
Goran's Blog ::
Ne vem če prav razumem in ne vem če bom pravilno odgovoril.
V ISS managerju pod application poolom, advance settings si poskusil Enable 32-Bit application?
V ISS managerju pod application poolom, advance settings si poskusil Enable 32-Bit application?
To sem dal, vendar še vedno javlja isto napako (class not registered).
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
Problem sem rešil tako, da sem na vseh application poolih nastavu da forca 32bit in je potem šlo skozi. Poleg tega pa potem še ni imel pravic zato sem izbral local service. Sedaj dela.
tx-z
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple se poslavlja od 32 bitov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 27244 (22228) | AndrejO |
» | xp vs 7...32 vs 64bit..?Oddelek: Pomoč in nasveti | 9366 (8636) | helo |
» | C# web service in delovanjeOddelek: Programiranje | 1415 (1277) | Looooooka |
» | IIS6 in domenaOddelek: Izdelava spletišč | 983 (903) | techfreak :) |
» | 64 bitni procesor?Oddelek: Kaj kupiti | 2366 (1924) | Brane2 |