Forum » Konzole » PS 3 Odklep
PS 3 Odklep

westbluer ::
Pozdravljeni zanima me ali lahko odklenem PS3 konzolo.
Model: CECHG04
Naložen je firmware 3.72
Je pa FAT 40GB
Probal sem že z Downgrader na 3.55 pa mi javi napako in sicer file is corupted 8002f957
Ima kdo kakšno idejo kako ga odklenit?
Model: CECHG04
Naložen je firmware 3.72
Je pa FAT 40GB
Probal sem že z Downgrader na 3.55 pa mi javi napako in sicer file is corupted 8002f957
Ima kdo kakšno idejo kako ga odklenit?
- zaklenil: Gandalfar ()

black ice ::
Potrebuješ E3 flasher.
Odklep != piratiziranje, čeprav se večinoma uporablja zgolj za to.

iloveboobz ::
Potrebuješ E3 flasher.
this.
In ja, kot so ti povedal. Če hočeš stvar odklenat za backupe (in ne za piratske kopije), potem rabiš hardware flasher.
smoki

westbluer ::
In kje lahko v sloveniji kupim ta E3 flasher, sem zasledil, da je USB varjanta. Kje ga kupiti v mogoče kdo?

black ice ::
http://playgame.biz/product_info.php?pr...
Edit: Glede na tvoje prispevke toplo priporočam, da flashanje prepustiš nekomu, ki na to spozna. Da ne boš na koncu ostal zgolj z grelnikom za noge. Čeprav v tem letnem času to niti ni tako slaba ideja...
Edit: Glede na tvoje prispevke toplo priporočam, da flashanje prepustiš nekomu, ki na to spozna. Da ne boš na koncu ostal zgolj z grelnikom za noge. Čeprav v tem letnem času to niti ni tako slaba ideja...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: black ice ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony PS3 konzola ali emulator?Oddelek: Konzole | 1086 (861) | Phantomeye |
» | Psp odklep (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Konzole | 49192 (21556) | Peter6 |
» | Call Of Duty Montages (Hardcore)Oddelek: Igre | 1357 (1130) | FlasherORG |
» | Xbox One ali PS4 (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 23259 (21500) | LitralSM |
» | Tudi iOS 6 zlomljen, a za zdaj ne javnoOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14529 (12442) | driver_x |