Forum » Konzole » [PS3] Problem z internetom
[PS3] Problem z internetom
gašper040 ::
js imam sledeč problem ne morem se povezati z internetom na pstriju šov sm čes use nastavitve pa mi vedno da nekakšen error in nevem kva je narobe
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Mavrik ()
prek kabla napiše mi an error occurred during communication with the server.this is a dns error
mislm da je vse avtomatsko ej a kj veš tud kva je proky server a morm znim povezat al kaj
hojnikb ::
nič proxy serverja... to te router heca...
Si 100%, da je vse auto naštiman ?
Si 100%, da je vse auto naštiman ?
#brezpodpisa
am ja use mi avtomatsko naštimal razn kr sm uno za proxy server dav dont use ostalo avtomatsko
hojnikb ::
potem bi mogl delat...
lahk pa še probaš preko wifi, če maš wifi router doma..
lahk pa še probaš preko wifi, če maš wifi router doma..
#brezpodpisa
ne prov wpa mi piše gori wap sm se zmotu in nevem kakšen geslo je zdj to ali kako ga najti
AnWar ::
DMZ, poglej pod nastavitve v roterju.. ponavadi ps3 ne spusti čez.
[Asus ROG Strix SCAR III]
St235 ::
AnWar ::
Ponavadi je geslo od routerja :
User ter password : admin
ali
root
User ter password : admin
ali
root
[Asus ROG Strix SCAR III]
St235 ::
sorry nerodno sem se izrazil. Nisem mislil geslo za dostop do routerja, ampak geslo za dostop do mreže (WEP). Brez tega se pač ne more povezat preko wifi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik in povezava z internetom preko routerja - nekaj vprašanjOddelek: Pomoč in nasveti | 2469 (1953) | Miro-Slav |
» | Kronično vdiranje v router - problem. (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17685 (15179) | Vanadium |
» | Wii internetOddelek: Konzole | 782 (745) | drejc87 |
» | Težave z inštaliranjem Linksys-a WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 1700 (1375) | Tilen |
» | Wifi in prijavljanje v winXPOddelek: Omrežja in internet | 2101 (1773) | bluefish |