» »

NKBM predplačniška Visa

NKBM predplačniška Visa

fanboy555 ::

Za prenos denarja na/iz PayPal-a potrebujem kartico, pa me zanima, če ima kdo omenjeno kartico in če jo PayPal podpira?

blackmack ::

Seveda podpira.

RutS ::

mene pa zanima a je treba kupiti tudi čitalec (pri NKBM) za predplačniško ali ne? imel bi navidezno in na banki mi glede čitalca niso znali povedati... ker ko sem imel mastercard pri NKBM, je bilo za plačilo vnesti tudi geslo, ki ti jo generira čitalec, kar pa je dodatnih cca 15EUR ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: RutS ()

flbroker ::

To je odvisno od spletne strani in njihove security policy. Pri Amazonu recimo ne rabiš nič, pri Ryanair-u rabiš (nisem že nekaj časa letel z njimi), pri bank@net pa rabiš token (random številčno geslo). Tako da si nabavi če se ti ne gre za tistih 10€ ali koliko stane, drugače pa na PayPal lahko nakažeš z bančnim nakazilom, ne rabiš CC. Jaz "topup-apam" vedno na tak način (denar maš na PP isti dan) in probam s kreditno čim manj kupovat na netu, imam pa Viso pri NKBM in čitalec pa token generator.

RutS ::

token imam tudi jaz in seveda bank@net...aha se pravi za določene strani bom vseeno potreboval čitalec. že recimo strani kot so kolektiva in podobno so ga zahtevale pri mastercardu. Samo zanimivo da pri NLBju visa kartici pa ni treba imeti čitalca...imaš neko kodo, in potem moraš vpisati določen znak te kode in je to to (vsaj tako je pri nekaj let stari visa kartici). hvala za odgovor!

flbroker ::

Sej mogoče tega sploh ne boš rabil, ampak gre se za to da boš naletel enkrat nekje ko boš rabil in bo sobota ali nedelja in boš potem popizdil zraven :). Itak se gre samo za to da smo pač navajeni imeti takoj zdaj ko nekaj vidimo, drugače popenimo in čas = denar. Sej ne stanje premoženja, tako da nabavi, ne more biti odveč.

Sem pa pred tem imel Mastercard in čitalca nisem imel, pri isti banki. Sploh mi ga niso ponudili.

RutS ::

ja ta čitalec me predvsem moti, ker imam stalno in začasno prebivališče, in potem ko bom najbolj rabil nekaj naročiti, ne bo čitalca zraven, samo to je problem :)
ja pri NKBM mi tudi meni niso ponudili čitalec, ko sem pa moral nekaj plačati, sem pa videl da brez čitalca ne bom mogel kode vtipkati.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: RutS ()

RutS ::

Evo citirano s strani http://www.nkbm.si/predplacniska-visa , jeziček : Varno spletno nakupovanje

"Varno spletno nakupovanje s predplačniško Viso in virtualno predplačniško Viso je preprosto in udobno. Verified by Visa je ob MasterCard SecurCode najsodobnejši varnostni mehanizem na področju spletnega plačevanja s plačilnimi karticami.


Vse, kar potrebujete za varno spletno nakupovanje, je predplačniška Visa ali virtualna predplačniška Visa in geslo, ki ga preprosto in enostavno ustvarite ob prvem spletnem nakupu na spletnem prodajnem mestu, ki podpira Verified by Visa. Lahko pa ga ustvarite že danes, tukaj.



Prenosni čitalec za varen spletni nakup s predplačniško Viso in virtualno predplačniško Viso ni potreben.

Pri spletnih ponudnikih, ki ne podpirajo Verified by Visa, se plačilo izvede po ustaljenem postopku."
Očitno ne bo treba čitalca, bomo pa videli kok je to res ko bo kartica u rokah :) hvala vseeno za odgovore!

primorka ::

Jaz pa imam nekaj težav ustvarjanjem gesla. Imam virtualno predplačniško Viso pri NKBM in mi ni jasno, kaj hudiča je tu Card number? 8-O Kolikor sem videla pri ostalih (druge banke), naj bi bilo 16 mestno število začenši s 4. Med mojimi podatki ne vidim nič podobnega. Kdo ki ima NKBM-ovo in mi lahko pomaga?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
330109443 (28293) Vetrpiha
»

NKBM - virtualna predplačniška Visa (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10329722 (6447) FoxKnox
»

Predplačniška visa (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15038359 (16515) sbawe64
»

Debetna Visa - Izbira banke

Oddelek: Loža
213543 (2933) c0ck4m0u53
»

Prepaid VISA / MasterCard

Oddelek: Loža
92551 (2313) btzajla

Več podobnih tem